Facebook Pixel Super League 2: Επέστρεψε στη Superleague μετά από ανατροπή-θρίλερ ο Ιωνικός - Μπαράζ με Παναιτωλικό η Ξάνθη! (vids)
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-19 17:29:00

Επέστρεψε στη Superleague μετά από ανατροπή-θρίλερ ο Ιωνικός - Μπαράζ με Παναιτωλικό η Ξάνθη! (vids)

Sportdog Team
Επέστρεψε στη Superleague μετά από ανατροπή-θρίλερ ο Ιωνικός - Μπαράζ με Παναιτωλικό η Ξάνθη! (vids)

Μετά από μία απίστευτη τελευταία αγωνιστική στα πλέι οφ της Super League 2, με γκολ, ανατροπές, κόκκινες και διαμαρτυρίες, ο Ιωνικός νίκησε 2-1 με ανατροπή τον Εργοτέλη στη Νεάπολη και πήρε την άνοδο για τη Superleague. Στα μπαράζ θα αγωνιστεί η Ξάνθη μετά τη νίκη της με 1-0 επί του Λεβαδειακού στα Πηγάδια. Αντίπαλός της ο Παναιτωλικός.

Super League 2: Την επιστροφή του στη Superleague πανηγυρίζει ο Ιωνικός ύστερα από τη νίκη του με 2-1 επί του Εργοτέλη στο γήπεδο της Νεάπολης.

Το ματς ήταν συναρπαστικό, καθώς οι Κρητικοί προηγήθηκαν με τον Κοκκίνη στο 60', όμως στο 73' είδαν τον Τσέλιο να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη, αλλάζοντας την ιστορία της αναμέτρησης.

Στην εκτέλεση του φάουλ από την κόκκινη, ο Μουμίν πετάχτηκε στην περιοχή και εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Κατσιμήτρου, που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα, με αποτέλεσμα να κάνει το 1-1, μέσα σε διαμαρτυρίες του Εργοτέλη για φάουλ στον τερματοφύλακά τους.

Σε εκείνο το σημείο μπήκαν και άνθρωποι των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο η ένταση που δημιουργήθηκε έληξε μετά από λίγα λεπτά, με τον Ιωνικό να πιέζει και τελικά να φτάνει στην ολική ανατροπή με τον Μάναλη στο 81'.

Στο 93' ο Πέιος αποβλήθηκε και αυτός με δεύτερη κίτρινη αφήνοντας με εννέα παίκτες τον Εργοτέλη, κάτι που έκανε ακόμα πιο εύκολο το έργο του Ιωνικού, που πήρε τελικά τη νίκη που του έδωσε την άνοδο στη Superleague.

Στην δεύτερη θέση των πλέι οφ της Super League 2, που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου, βρέθηκε η Ξάνθη, η οποία επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού στα Πηγάδια αφήνοντάς τον εκτός της διεκδίκησης της ανόδου. 

Το ματς ήταν αρκετά κλειστό, αφού οι δύο ομάδες ήταν πολύ προσεκτικές, όμως οι Ακρίτες κατάφεραν να σκοράρουν με τον Έμπερτ στο 74' και να πάρουν το τρίποντο, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να επιστρέψουν στη Superleague ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό τους, σε αγώνες μπαράζ με τον Παναιτωλικό.

Τέλος, στο αδιάφορο ματς της αγωνιστικής τα Χανιά νίκησαν 2-0 τον Διαγόρα στην Κρήτη.

Αναλυτικά η βαθμολογία των πλέι οφ της Super League 2:

1. Ιωνικός 53

2. Ξάνθη 51

3. Λεβαδειακός 50

4. Εργοτέλης 48

5. ΠΑΕ Χανιά 42

6. Διαγόρας 30

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags