Facebook Pixel ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης: Έκλεισε" με το... δεξί ο Απόλλων τη χρονιά - Δεν μπορούσε να... αναπνεύσει ο ΠΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-19 19:33:00

"Έκλεισε" με το... δεξί ο Απόλλων τη χρονιά - Δεν μπορούσε να... αναπνεύσει ο ΠΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Έκλεισε" με το... δεξί ο Απόλλων τη χρονιά - Δεν μπορούσε να... αναπνεύσει ο ΠΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η  "Ελαφρά Ταξιαρχία" ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στην εφετινή Super League μιας και κέρδισε με 2-0 τους Ηπειρώτες στους Ζωσιμάδες για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής των play out.

ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης: Ολοκληρώθηκε και επίσημα η φετινή Super League με τους "κυανόλευκους" να κερδίζουν τους Ηπειρώτες με 0-2 εκτός έδρας, με τους γηπεδούχους να... πληρώνουν τις πολλές απουσίες λόγω κορωνοϊού.

 Ο αγώνας αν και αδιάφορος είχε καλό ρυθμό και μόλις στο 1' μάλιστα ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι στον Ντάουντα, ο οποίος ανατράπηκε απ' τον Κάστρο. Ο Βάτσιος εξέτασε τη φάση στο VAR και διόρθωσε την απόφασή του. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 31', όταν μετά από ωραία φάση ο Μάρκ Φερνάνεθ εκμεταλλεύτηκε άριστα την πάσα του Ρόσι και έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος οι Ηπειρώτες προσπάθησαν να φανούν πιο επιθετικοί, όμως στο 57', με κεφαλιά του Ντάουντα η "Ελαφρά Ταξιαρχία" έκανε το 0-2 "κλειδώνοντας" ουσιαστικά τη νίκη. Ο ΠΑΣ είχε την ευκαιρία με τον Κρίζμαν στο 75ο λεπτό να ξαναμπεί στο παιχνίδι, δίχως επιτυχία. Βαθμολογικά, ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε στους 35 πόντους και τερμάτισε 9ος στο πρωτάθλημα, ενώ στην 11η θέση ανέβηκε ο Απόλλων Σμύρνης, αφού έφτασε τους 34 πόντους.


 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags