Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος: Συμφωνία Μπέου με Σαββίδη-Μελισσανίδη - "Κόντρα" με Ολυμπιακό - Του... χάλασε τη δουλειά ο μικρός!
| 2021-05-19 20:10:00

Συμφωνία Μπέου με Σαββίδη-Μελισσανίδη - "Κόντρα" με Ολυμπιακό - Του... χάλασε τη δουλειά ο μικρός!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Συμφωνία Μπέου με Σαββίδη-Μελισσανίδη - "Κόντρα" με Ολυμπιακό - Του... χάλασε τη δουλειά ο μικρός!

Τα χρυσά deals του Βόλου, οι σχέσεις με τους Big-4 και ο ΠΑΟ. Ο Αχιλλέας Μπέος είναι ο μόνος παράγοντας στη Superleague, που μιλάει απευθείας με τους ιδιοκτήτες όλων των μεγάλων ομάδων, πλην του Βαγγέλη Μαρινάκη και πουλάει παίκτες σε καλές τιμές. Ποια μεταγραφή ήταν σίγουρη και δεν έγινε;

Αχιλλέας Μπέος: Έτοιμη να κάνει δικό της τον Γεράσιμο Μήτογλου είναι η ΑΕΚ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Ένωση έχει δώσει σε πρώτη φάση τα χέρια με τον ΝΠΣ Βόλος, προκειμένου να φέρει στην Αθήνα για λογαριασμό της τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό. Ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, είχε ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό.

Η μεταγραφή αυτή θα γίνει έναντι χρηματικού αντιτίμου, καθώς ο ποδοσφαιριστής είχε πρόσφατα επεκτείνει τη συνεργασία του με τους Θεσσαλούς μέχρι το 2024. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Μήτογλου πραγματοποίησε συνολικά 31 συμμετοχές, πετυχαίνοντας μάλιστα και τρία γκολ.

Εφόσον το deal ολοκληρωθεί και τυπικά, αυτή θα είναι η τρίτη φορά μέσα σε ένα χρόνο που ο Αχιλλέας Μπέος βάζει την υπογραφή του σε μεγάλες συμφωνίες. Αρχικά, πούλησε τον Ουάρντα στον ΠΑΟΚ κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Εν συνεχεία, έδωσε τον Δουβίκα στην ολλανδική Ουτρέχτη. Και τώρα, ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο με τον Μήτογλου στην Ένωση!

Σημειώνεται, ότι η ΑΕΚ την προσεχή χρονιά θα αλλάξει ριζικά την άμυνά της, με τον Γεράσιμο Μήτογλου να συμπεριλαμβάνεται στη νέα τετράδα που σκοπεύουν να χτίσουν οι «κιτρινόμαυροι» στα στόπερ. Για το κέντρο της άμυνας, επίσης, παίζει ακόμα δυνατά το όνομα του Γούτα από τον Ατρόμητο. 

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε, πως ο Μπέος έχει καλές σχέσεις και με τον Παναθηναϊκό, όπου μπορεί ακόμα να μην έχει πουλήσει κάποιον παίκτη (ακούστηκε ο Νίνης…) αλλά έχει πάρει δανεικό τον Περέα και σύμφωνα με δημοσιεύματα, συζητούσε μέχρι να φύγει ο Λάζλο Μπόλονι, για τον δανεισμό του Γιάννη Μπουζούκη για την επόμενη σεζόν.

Με όλους τους μεγάλους λοιπόν φαίνεται πως ο δήμαρχος Βόλου έχει καλές σχέσεις, με εξαίρεση τον Ολυμπιακό, όπου υπάρχει αν όχι κόντρα, μία… παγωμάρα. Τον Δουβίκα πάντως, που ήθελαν οι Πειραιώτες προτίμησε να τον δώσει στην Τούμπα, ασχέτως αν τελικά ο νεαρός φορ διάλεξε το εξωτερικό και του χάλασε την… κλεισμένη δουλειά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Διάσπαση" στη Superleague - Σε δύο κανάλια το πρωτάθλημα - Συμβόλαιο 5 εκατ. για μεγάλη ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags