Facebook Pixel Γιουβέντους - Αταλάντα: Έκλεισε... στόματα η Γιουβέντους - "Πάτησε" την Αταλάντα και πήρε το Κύπελλο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-05-19 23:58:00

Έκλεισε... στόματα η Γιουβέντους - "Πάτησε" την Αταλάντα και πήρε το Κύπελλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έκλεισε... στόματα η Γιουβέντους - "Πάτησε" την Αταλάντα και πήρε το Κύπελλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν και η "Μεγάλη Κυρία" δεν έχει πείσει με την απόδοσή της την φετινή χρονιά, όταν κρίνεται ένας τίτλος... μεταμορφώνεται. Έτσι έκανε και το βράδυ της Τετάρτης (19/5) και παρά το γεγονός ότι οι πάντες την θεωρούσαν αουτσάιντερ κατάφερε και κέρδισε με 2-1 την Αταλάντα και κατέκτησε το κύπελλο Ιταλίας.

Γιουβέντους - Αταλάντα: Κυπελλούχος Ιταλίας για 14η φορά στην ιστορία της είναι από το βράδυ της Τετάρτης (19/5) η "Μεγάλη Κυρία" κερδίζοντας με 2-1 την Αταλάντα. 

Οι παίκτες του Αντρέα Πίρλο κατάφεραν και ήταν κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και άνοιξαν το σκορ στο 31' με εκπληκτικό τέρμα του Κουλουσέφσκι. Στο 41' ο Μαλινόφσκι έφερε τον αγώνα στα... ίσα βάζοντας "φωτιά" στον τελικό.

Ο αγώνας ήταν εντυπωσιακός με φάσεις εκατέρωθεν, όμως οι "μπιανκονέρι" κατάφεραν και πήραν και πάλι... κεφάλι στο σκορ με πρωταγωνιστή και πάλι του Κουλουσέφσκι. Στο 73' ο νεαρός Σουηδός πήρε τον ρόλο του... σερβιτόρου και έδωσε την ασίστ στον Κιέζα που έκανε το 2-1 δίνοντας ταυτόχρονα και το Κύπελλο στη "Μεγάλη Κυρία".

Δείτε τα γκολ του Αταλάντα - Γιουβέντους


 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags