Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ατακάρες για τον τελικό - "Επηρεάζεται ψυχολογικά ο ΠΑΟΚ - Έτσι πρέπει να μιλήσει ο Γκαρσία"
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-21 07:00:00

Ατακάρες για τον τελικό Κυπέλλου - "Επηρεάζεται ψυχολογικά ο ΠΑΟΚ - Έτσι πρέπει να μιλήσει ο Γκαρσία"

Sportdog Team
Ατακάρες για τον τελικό Κυπέλλου - "Επηρεάζεται ψυχολογικά ο ΠΑΟΚ - Έτσι πρέπει να μιλήσει ο Γκαρσία"

Δηλώσεις που θα συζητηθούν, λίγο πριν το μεγάλο ματς του Σαββάτου (22 Μαΐου). Για ποιο λόγο ο Πάμπλο Γκαρσία αναγκάζεται να αλλάξει τα πλάνα του και ποιες συνθήκες δημιουργούν ανασφάλεια στον Δικέφαλο.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος Κούτσης μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για το κρούσμα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ λίγο πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, το πόσο επηρεάζει ψυχολογικά και αγωνιστικά την ομάδα, αλλά και τα πλάνα του Πάμπλο Γκαρσία, ενώ έδωσε μοιρασμένες πιθανότητες για τον κυπελλούχου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το κρούσμα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ και πως επηρεάζει την ομάδα:=

«Σίγουρα υπάρχει μια σύγχυση, επηρεάζει το όλο κλίμα σε μια ομάδα. Δεν σε αφήνει συγκεντρωμένο σ’ αυτό που έχεις να αντιμετωπίσεις. Είναι πρόβλημα που πρέπει να το ξεπεράσει σύντομα και να επικεντρωθεί η ομάδα στον τελικό. Δημιουργεί ανασφάλεια, δεν είσαι σίγουρος για τον εαυτό τους και τον διπλανό σου. Είναι σοβαρό ζήτημα που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα».

Για το πόσο τα τεστ θα επηρεάσει και την ενδεκάδα, τις επιλογές του Γκαρσία:

«Όχι μόνο αυτό. Αν έχεις δουλέψει πάνω σε 2-3 παίκτες που βασίζεσαι και κάνεις ένα πλάνο κι αυτό έρχεται αντιμέτωπο με τον κορωνοϊό, δεν έχεις χρόνο να διορθώσεις να αλλάξεις το πλάνο και δημιουργεί προβλήματα. Το να πεισμώσει και να πει «εγώ θα βγω πιο δυνατός», ίσως του κάνει και καλό. Γίνεται αυτό αν το χειριστεί σωστά. Αν μιλήσει με τέτοιον τρόπο ώστε να δώσει στους παίκτες πως αυτό δεν θα μας νικήσει, δεν θα μας νικήσει και ο Ολυμπιακός, μπορεί να σε βγάλει πιο δυνατό από μια τέτοια διαδικασία».

Για την παρουσία του κόσμου στην προπόνηση αύριο:

«Παίζει ένα ρόλο. Για εμάς ήταν κάτι τελείως διαφορετικό. Παίζαμε με τον Άρη, όχι με τον Ολυμπιακό στην έδρα μας. Ήταν το «ή εμείς ή κανείς» το σύνθημα. Το βάρος όλης αυτής της ευθύνης. Σκέψου να είχαμε χάσει εμείς τότε και να έπαιρνε το κύπελλο ο Άρης στην Τούμπα. Ιστορικό γεγονός θα ήταν και θα μας συντρόφευε σ’ όλη τη ζωή μας».

Για την αίσθησή του για τον τελικό:

«Δεν υπάρχει φαβορί. Θεωρούν οι περισσότεροι τον Ολυμπιακό λόγω της πορείας του στο Πρωτάθλημα και της αντίστοιχης του ΠΑΟΚ. Είναι ένα παιχνίδι, ένας τελικός. Είναι διαφορετικό ματς. Παίζει ρόλο σε τι μέρα θα βρεθούν οι ομάδες. Οι πιθανότητες είναι 50-50».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags