Facebook Pixel Ιωνικός - Εργοτέλης: Σηκώνει το... γάντι ο Ιωνικός - Απαντάει στον Εργοτέλη - "Ξέρουμε τα συμφέροντα που εξυπηρετεί..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-20 19:02:00

Σηκώνει το... γάντι ο Ιωνικός - Απαντάει στον Εργοτέλη - "Ξέρουμε τα συμφέροντα που εξυπηρετεί..." (Vid)

Sportdog Team
Σηκώνει το... γάντι ο Ιωνικός - Απαντάει στον Εργοτέλη - "Ξέρουμε τα συμφέροντα που εξυπηρετεί..." (Vid)

Πολύς είναι ο ντόρος που έχει γίνει μετά τις καταγγελίες που έκαναν οι Κρητικοί για τον αγώνα της Τετάρτης (19/5) στη Νίκαια, όμως μια μέρα μετά οι γηπεδούχοι έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο που μέσα από αυτό θέλουν να αποδείξουν σε όλους την αθωότητά τους

Ιωνικός - Εργοτέλης: Την Τετάρτη οι Νικαιώτες νικώντας τους Κρητικούς με 2-1 πήραν την άνοδο για την Super League, όμως λίγο αργότερα ο πρόεδρος των φιλοξενούμενων, Γιώργος Στειακάκης, ξέσπασε μέσω ανάρτησής του στο facebook. Μάλιστα έκανε λόγο για τραμπούκους και προπηλακισμούς διαιτητών, αλλά έριξε τα... βέλη του στον αστυνομικό διαυθυντή.

Μια μέρα μετά ο αντιπρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ παραιτήθηκε από το ΔΣ της Λίγκα, ενώ ο ίδιος ο Λευτέρης Αυγενάκης ζήτησε επίσημη ενημέρωση για όσα έγιναν. Σειρά πήραν οι Νικαιώτες που το μεσημέρι της Πέμπτης (20/5) ανέβασαν ένα βίντεο στην επίσημη σελίδα του συλλόγου αναφέροντας: 

"Δεν πρόκειται να μπούμε σε διαδικασία αντιπαράθεσης με την ΠΑΕ Εργοτέλης, την οποία εκτιμούμε ιδιαίτερα για το ήθος και την φιλοσοφία της, εξαιτίας κάποιων μεμονωμένων προσώπων και μεμονωμένων δηλώσεων, που με την στοχευμένη και προμελετημένη δημοσίευση σε συγκεκριμένα Μέσα, που όλοι πλέον έχουμε καταλάβει τι συμφέροντα εξυπηρετούν, επιχειρούν να εκθέσουν την ΠΑΕ Ιωνικός. Εμείς, θα απαντήσουμε με βιντεοληπτικό υλικό, ξεκινώντας από την άφιξη της αντίπαλης ομάδας στο γήπεδο της Νεάπολης, κατά την οποία τηρήθηκαν κατά γράμμα όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες", τονίζει ο Ιωνικός σε όσα τον κατηγορεί η ΠΑΕ Εργοτέλης.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags