Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Καυτό" παρασκήνιο πριν τον τελικό Κυπέλλου - Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ... συμμάχησαν!
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-20 21:08:00

"Καυτό" παρασκήνιο πριν τον τελικό Κυπέλλου - Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ... συμμάχησαν!

"Καυτό" παρασκήνιο πριν τον τελικό Κυπέλλου - Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ... συμμάχησαν!

Το ζήτημα που έκανε τους δύο μονομάχους της μεγάλης αναμέτρησης του Σαββάτου (22/5) να ταχθούν στην ίδια πλευρά. Το Sportdog.gr έχει το αποκαλυπτικό παρασκήνιο, λίγο πριν το σπουδαίο ματς.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Όπως σας είχε ενημερώσει πριν από λίγες ημέρες το sportdog.gr Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν μια άψογη συνεργασία όσον αφορά λεπτομέρειες που αφορούν τον τελικό. Η άψογη συνεργασία δεν περιορίστηκε στα... μικρά πράγματα, αλλά έφτασε μέχρι και στον ορισμό του διαιτητή που θα έδινε το «παρών» στον τελικό.

Αυτός θα είναι ο Ντάνι Μάκελι και προέκυψε το όνομά του μετά από τη συμφωνία... κυρίων που έκαναν οι δύο πλευρές, μιας και ο Μαρκ Κλάτενμπερκ ήθελε έναν διαιτητή κοινής αποδοχής και ρώτησε τους ανθρώπους των δύο συμμετεχόντων για τον συγκεκριμένο.



Η απάντηση τόσο του Ολυμπιακού όσο και του ΠΑΟΚ ήταν θετική για τον Ολλανδό διαιτητή, θεωρώντας τον μια εξαιρετική επιλογή και την καλύτερη ανάμεσα σε άλλες που παρουσιάστηκαν. Ο Μάκελι ήταν εξ αρχής η τοπ επιλογή του Κλάτενμπεργκ και αυτή η κίνηση τον γλιτώνει από... γκρίνιες για πιθανά σφαλτσοσφυρίγματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μακέλι και το επιτέλειο του θα βρεθεί στα τελικά του Euro 2020 το ερχόμενο καλοκαίρι και είναι ανάμεσα στους εκλεκτούς που θα σφυρίξουν στα παιχνίδια της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags