Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μεγάλη ανατροπή Αλαφούζου - Τα "σκάει" για ακριβό προπονητή - Παίρνει Γιοβάνοβιτς μόνο αν...
| 2021-05-20 20:54:00

Μεγάλη ανατροπή Αλαφούζου - Τα "σκάει" για ακριβό προπονητή - Παίρνει Γιοβάνοβιτς μόνο αν...

Μεγάλη ανατροπή Αλαφούζου - Τα "σκάει" για ακριβό προπονητή - Παίρνει Γιοβάνοβιτς μόνο αν...

Όλα τα δεδομένα για την αναζήτηση νέου τεχνικού στο Τριφύλλι. Η δύσκολη περίπτωση που απαιτεί υπέρβαση και κυνηγά μέχρι τέλους ο Γιάννης Αλαφούζος και το plan b για τον πάγκο!

Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειες του για να βρει τον επόμενο προπονητή του, με το όνομα του Γιοβάνοβιτς όχι απλά να παίζει δυνατά, αλλά να βρίσκεται κοντά στο να πάρει οριστικά το «πράσινο» φως!

Τα στοιχεία που έχει ξεχωρίσει στον Σέρβο τεχνικό ο Αλαφούζος είναι η γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, καθώς και το γεγονός ότι έχει κάνει πρωταθλητισμό στην Κύπρο και μάλιστα με επιτυχία.

Την ίδια στιγμή, στον Παναθηναϊκό δουλεύουν ακόμα μια περίπτωση προπονητή, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει. Πρόκειται για πιο ακριβή και πιο δύσκολη ταυτόχρονα περίπτωση, με τους «πράσινους» να εξαντλούν τις πιθανότητες για την καλύτερη δυνατή λύση.

Εφόσον ο Αλαφούζος δεν πετύχει το deal με τον πρώτο εκλεκτό της λίστας του, τότε θα προχωρήσει η υπόθεση Γιοβάνοβιτς, με τον οποίο ήδη άλλωστε έχει γίνει κουβέντα σε καλό αμοιβαία κλίμα. Όπως και να ‘χει, ο Παναθηναϊκός μες στην επόμενη εβδομάδα θα έχει προπονητή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπαλτάκος: "Έτσι χτίζεται νέο γήπεδο στη Λεωφόρο - Χειρότερο λάθος από ΑΕΚ - Δίπλα σε Ολυμπιακό"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags