Facebook Pixel Κόπα Αμέρικα: Εξέλιξη "σοκ" για το Κόπα Αμέρικα - Ο κορωνοϊός τα... τινάζει όλα στον αέρα
| 2021-05-20 23:14:00

Εξέλιξη "σοκ" για το Κόπα Αμέρικα - Ο κορωνοϊός τα... τινάζει όλα στον αέρα

Sportdog Team
Εξέλιξη "σοκ" για το Κόπα Αμέρικα - Ο κορωνοϊός τα... τινάζει όλα στον αέρα

Η μεγάλη διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής ήταν προγραμματισμένη να γίνει από τις 13 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου στα γήπεδα της Αργεντινής και της Κολομβίας, όμως η κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία του κορωνοϊού ετοιμάζεται να φέρει τεράστιες αλλαγές

Κόπα Αμέρικα: Λιγότερο από ένα μήνα έχουμε για την σέντρα της διοργάνωσης, όμως σύμφωνα με όσα έγραψε η ισπανική Marca θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές. Συγκεκριμένα έχει αποφασιστεί η απόσυρση της Κολομβίας από την συνδιοργάνωση, με την Αργεντινή να αναλαμβάνει πλήρως τους αγώνες που θα γίνουν από τις 13 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου.

Οι λόγοι που οδηγούν σε αυτή την απόφαση είναι η έκρυθμη κατάσταση με τις διαδηλώσεις που επικρατεί στη χώρα, που έχουν κοστίσει τη ζωή σε 15 άτομα, αλλά και η πίεση που υπάρχει από την πανδημία του κορωνοϊού. Φυσικά και στην Αργεντινή η κατάσταση με τον COVID-19 δεν είναι καλύτερη, με την χώρα να βρίσκεται στα... κόκκινα από τα κρούσματα. Η επίσημη ανακοίνωση από τη διοργάνωση του Κόπα Αμέρικα αναμένεται τις επόμενες ώρες, όπως και η αναδιανομή των γηπέδων που θα γίνουν οι αγώνες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags