Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αντελίνο Βιεϊρίνια: Θέλει το Κύπελλο!
| 2021-05-21 13:23:00

Ατακάρα Βιεϊρίνια για Ολυμπιακό: "Παραμύθι" - "Δύσκολη χρονιά" - "Δεν ενδιαφέρει η ωραία μπάλα"

Sportdog Team
Ατακάρα Βιεϊρίνια για Ολυμπιακό: "Παραμύθι" - "Δύσκολη χρονιά" - "Δεν ενδιαφέρει η ωραία μπάλα"

O αρχηγός τού Δικέφαλου βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου του μεγάλου τελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, και εκπροσώπησε τους παίκτες του συλλόγου, μιλώντας όπως πάντα με τη γλώσσα της αλήθειας.

ΠΑΟΚ - Αντελίνο Βιεϊρίνια: Ο Πορτογάλος άσος μίλησε για τον τελικό με Ολυμπιακό!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την εμπειρία του στους τελικούς: «Όχι μόνο εγώ, είναι γνωστό ότι σε τελικούς δε σε ενδιαφέρει να παίξεις ωραίο ποδόσφαιρο αλλά να κερδίσεις. Αν μπορείς να το συνδυάσεις με ωραίο ποδόσφαιρο είναι καλύτερα. Έχουμε παίξει όλοι αρκετούς τελικούς και τους κερδίσαμε. Ξέρουμε ότι πρέπει να προσέξουμε και τι να κάνουμε για να κερδίσουμε. Οι ομάδες γνωρίζονται καλά και τα τελευταία παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και αυτό θα γίνει αύριο. Λεπτομέρειες και την ομάδα που το θέλει περισσότερο».

Για τη φετινή του σεζόν: «Σαν παραμύθι η φετινή σεζόν. Στις αρχές δεν είναι ποτέ όμορφο, στο τέλος όμως γίνεται. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα γίνει αύριο. Μπορεί να τελειώσει  η σεζόν όμορφα για εμένα και την ομάδα».

Για την απουσία του κόσμου: «Δυστυχώς λόγω της πανδημίας δεν θα έχουμε τον κόσμο μας αλλά θέλουμε να κερδίσουμε και γι' αυτούς».

Για τον τελικό και τις σκέψεις του: «Κάθε χρόνο πρέπει να διεκδικούμε τίτλους, είμαστε στον τελικό και θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη. Ακόμη ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Στις λεπτομέρειες θα κριθεί το παιχνίδι και είναι η πρώτη φορά για εμένα και τους παίκτες που είμαστε στο ρόστερ  που παίζουμε με τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε τι σημαίνει για τους φιλάθλους και θέλουμε να τους χαρίσουμε αυτή τη νίκη. Αξίζουμε να τελειώσουμε με νίκη».

Για την παρουσία κόσμου στην προπόνηση: «Είναι καλό, δυστυχώς ήταν σε προπόνηση και όχι στον τελικό που θα θέλαμε να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο. Ξέρουμε τι δύναμη μας δίνουν. Θα προσπαθήσουμε για εμάς και για τον κόσμο, είχαμε μια δύσκολη χρονιά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags