Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Πάμπλο Γκαρσία: Ατακάρες για τον τελικό Κυπέλλου!
| 2021-05-21 14:07:00

"Μπαμ" Γκαρσία λίγες ώρες πριν από τον Ολυμπιακό - Ατάκα που θα συζητηθεί - "Του έσπασα τα δόντια"!

Sportdog Team
"Μπαμ" Γκαρσία λίγες ώρες πριν από τον Ολυμπιακό - Ατάκα που θα συζητηθεί - "Του έσπασα τα δόντια"!

Ο Ουρουγουανός προπονητής παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού Κυπελλου με τον Ολυμπιακό, αύριο το απόγευμα στο ΟΑΚΑ, και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ευκαιρία που του έδωσε ο Σαββίδης στον Δικέφαλο.

ΠΑΟΚ - Πάμπλο Γκαρσία: Όλα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό!

Αναλυτικά:
Για το πόσο έτοιμη είναι η ομάδα: «Η αρχή δεν ήταν τόσο καλή όσο θα θέλαμε η ομάδα όμως βελτιώθηκε, θα φανεί και στον αυριανό αγώνα».

Αν θα παίξουν ρόλο τα συστήματα αύριο: «Νομίζω όλοι οι παράγοντες θα παίξουν ρόλο, εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, γνωρίζουμε τον αντίπαλο, να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

Αν θα είναι διαφορετικό παιχνίδι από τα πλέι οφ: «Γνωρίζουμε την αντίπαλη ομάδα, ωστόσο το παιχνίδι είναι διαφορετικό, μπορεί να έχει παράταση ή και πέναλτι».

Για το πως αισθάνεται για τον πρώτο τελικό: «Είμαι χαρούμενος, είναι ένας από τους στόχους που είχαμε, πρέπει να τα δίνουμε όλα, να είμαστε συγκεντρωμένοι, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ».

Για το αν το παιχνίδι είναι ευκαιρία για απάντηση: «Είμαστε σε μεγάλη ομάδα και θα έχει πάντα κριτική, από τους φιλάθλους μπορώ να τα συγχωρήσω όλα, κάποιοι που δεν ξέρουν και κάνουν αυτό δεν είναι καλό. Εμείς το κεφάλι κάτω και μόνο δουλειά».

Για την απουσία του Ίνγκασον: «Να δώσω τα εύσημα σε όλους για ότι περάσαμε, ό Ίνγκασον έκανε μεγάλη προσπάθεια για να αγωνίζεται ακόμη και με ενοχλήσεις, είναι παράδειγμα τι πρέπει να κάνει κάποιος όταν αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Να τους ευχαριστήσω όλους, γιατί κάνουν τη δουλειά μου πιο εύκολη».

Αν έχει καταλήξει στο σχήμα: «Για τον Καντουρί θα περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή, είναι σημαντικός αγώνας. Ξέρουμε τον αντίπαλό μας, ξέρουμε ότι ο διαιτητής είναι καλός. Να το ευχαριστηθούν οι ποδοσφαιριστές και το μοναδικό που θα συζητιέται να είναι ότι κέρδισε η καλύτερη ομάδα και όχι για άλλα πράγματα».

Αν μπορούν να υπάρξουν εκπλήξεις: «Πάντα υπάρχει αυτό το στοιχείο, κάτι που μπορεί να γίνει. Ξέρουμε ότι αυτό που έχει σημασία έχει το κρύο μυαλό και η καυτή καρδιά».

Αν η ομάδα μπει με το μαχαίρι στα δόντια: «Ένας αντίπαλος το είχε πει αυτό, ο οποίος έφαγε μετά αγκωνιά στα δόντια και είπα το έβαλες τώρα στα δόντια και πάνε τα δόντια σου».

Για τη σεζόν: «Σε κάθε ομάδα γίνεται ένας απολογισμός, τι δεν πήγε καλά, τι να βελτιωθεί και δεν εξαρτάται από το αποτέλεσμα ενός αγώνα, όσο σημαντικός και αν είναι αυτός».

Σε τι έδωσε σημασία πριν τον τελικό: «Πάντα προσπαθούμε να φτάσουν όλοι στο 100% ψυχικά και αγωνιστικά».

Για τα συναισθήματα για τον κόσμο σήμερα: «Είμαι πάντα χαρούμενος, είμαι χρόνια εδώ, είμαι ευγνώμων και πάντα θα είμαι ευχαριστώ την οικογένεια Σαββίδη για την ευκαιρία που μου έδωσε και πάντα, πάντα θα είμαι εδώ, ευγνώμων για τον κόσμο που με στηρίζει και γι' αυτούς που ακόμη και όχι, δεν μπορούμε να είμαστε αρεστοί σε όλους».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags