Facebook Pixel Sportdog.gr | Σάλος - Γιόρτασαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος με αντισημιτικό τραγούδι στη φιέστα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-05-21 16:34:00

Σάλος - Γιόρτασαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος με αντισημιτικό τραγούδι στη φιέστα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σάλος - Γιόρτασαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος με αντισημιτικό τραγούδι στη φιέστα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα σύνθημα που τραγούδησε ο Νόα Λανγκ μαζί με τους οπαδούς της Κλαμπ Μπριζ στη φιέστα του συλλόγου από το Βέλγιο ξεσήκωσε "θύελλα" αντιδράσεων!

Σάλο έχουν προκαλέσει στο Βέλγιο βίντεο από τη φιέστα της Κλαμπ Μπριζ, καθώς παρουσιάζουν τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή, Νόα Λανγκ, να τραγουδά ένα τραγούδι με αντισημιτικούς στίχους, μαζί με τους οπαδούς της ομάδας του.

Ο νεαρός άσος της Μπριζ σε εκδήλωση με οπαδούς της ομάδας του τραγούδησε μαζί τους το σύνθημα: «καλύτερα νεκρός παρά Εβραίος και οπαδός της Άντερλεχτ» και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο έφεραν έντονες πολιτικές αντιδράσεις από εκπροσώπους όλων των κομμάτων που ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του Λανγκ.

«Χαρακτηρισμοί όπως Εβραίοι για τους οπαδούς της Άντερλεχτ είναι χαρακτηρισμοί που έχουν υιοθετηθεί από τους οπαδούς και της ομάδας μας επί σειρά ετών. Ο Λανγκ ήταν ένας παίκτης του Άγιαξ και δεδηλωμένος οπαδός του Αίαντα οι οποίοι αποκαλούνται και αυτοί Εβραίοι. Το τραγούδι του Λανγκ μαζί με τους οπαδούς της ομάδας μας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν έχει τίποτα το αντισημητικό», αναφέρει η επίσημη θέση της Κλαμπ Μπριζ για το περιστατικό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags