Facebook Pixel ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ έτοιμος για... κούπα - "Τρελαμένοι" για Ολυμπιακό οι παίκτες και ο Πάμπλο Γκαρσία
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-21 16:33:00

ΠΑΟΚ έτοιμος για... κούπα - "Τρελαμένοι" για Ολυμπιακό οι παίκτες και ο Πάμπλο Γκαρσία

Sportdog Team
ΠΑΟΚ έτοιμος για... κούπα - "Τρελαμένοι" για Ολυμπιακό οι παίκτες και ο Πάμπλο Γκαρσία

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (21/5) η προετοιμασία του "δικεφάλου του Βορρά" για τον τελικό κυπέλλου με αντίπαλο τους "ερυθρόλευκους" με τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τον Ουρουγουανό τεχνικό να περιμένουν πως και πως τη μεγάλη αναμέτρηση του Σαββάτου (22/5) στην Αθήνα 

ΠΑΟΚ: Την Παρασκευή (21/5) οι παίκτες του "δικεφάλου του Βορρά" ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου το Σάββατο (22/5) στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν είδε να υπάρχουν προβλήματα της τελευταίας στιγμής και εκτός από τον Άντριαν Περέιρα και τον Ίνγκι Ίνγκασον όλοι οι υπόλοιποι είναι στην διάθεσή του.

"Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στις τελευταίες λεπτομέρειες της επικείμενης… μάχης που θα κρίνει τον τίτλο του Κυπελλούχου για τη σεζόν 2020-21.

Η προπόνηση ξεκίνησε με πρόγραμμα ενεργοποίησης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ταχύτητας αντίδρασης. Στη συνέχεια οι προπονητές έδειξαν τις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες στους παίκτες, ενώ στο τελευταίο κομμάτι είχαμε δουλειά στα τελειώματα και τις στατικές φάσεις.

Ο Άντριαν Περέιρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ εκτός μάχης είναι κι ο Ίνγκι Ίνγκασον , ο οποίος χειρουργήθηκε στο γόνατο και ξεκίνησε ήδη την αποκατάστασή του.

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί για Αθήνα το απόγευμα με πτήση τσάρτερ με στόχο να φέρει το Κύπελλο ξανά στη Θεσσαλονίκη", αναφέρει χαρακτηριστικά η ενημέρωση της ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags