Facebook Pixel Σοκ στον Ολυμπιακό μια μέρα πριν τον ΠΑΟΚ - Ετοιμάζεται να την... κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς; (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-21 18:57:00

Σοκ στον Ολυμπιακό μια μέρα πριν τον ΠΑΟΚ - Ετοιμάζεται να την... κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς; (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σοκ στον Ολυμπιακό μια μέρα πριν τον ΠΑΟΚ - Ετοιμάζεται να την... κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς; (ΦΩΤΟ)

Ο Πορτογάλος είναι αυτός που... αναγέννησε τους "ερυθρόλευκους" τα τελευταία χρόνια οδηγώντας τους σε επιτυχίες τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδας, όμως μια είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή μπορεί να... ταράξει αυτή τη σχέση που υπάρχει τα τελευταία σχεδόν τρία χρόνια στον Πειραιά

Πέδρο Μαρτίνς - Γούλβς: Μετά από τέσσερα χρόνια ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο αποχωρεί από τον πάγκο της αγγλικής ομάδας, με τον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι το τελευταίο του στο "Μολινό". Μάλιστα ο Πορτογάλος είναι από τους κορυφαίους τεχνικούς στην ιστορία του συλλόγου, καθώς τον οδήγησε στα... σαλόνια της Premier League, αλλά και σε ευρωπαϊκή έξοδο μετά από σχεδόν μισό αιώνα.

"Από την ημέρα που έφτασα εδώ, στόχος ήταν να κάνουμε μια θετική αλλαγή και να προχωρήσουμε μπροστά ως κλαμπ. Περήφανα λέω ότι το κάναμε μέρα με την μέρα. Πετύχαμε τους στόχους μας και το κάναμε μαζί, με πάθος. Ευχαριστώ τους οπαδούς που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να πετύχουμε τους στόχους μας, τους ανθρώπους της πόλης που μας αγκάλιασαν, αλλά και όλο το προσωπικό της ομάδας για την αφοσίωσή του όλα αυτά τα χρόνια. Κυρίως όμως θέλω να ευχαριστήσω τον κάθε ποδοσφαιριστή με τον οποίο δούλεψα, για την αφοσίωσή του, την σκληρή δουλειά και το ταλέντο που έβγαλε. Ηταν ένα εκπληκτικό ταξίδι για όλους μας. Η Κυριακή θα είναι μία έντονη συναισθηματικά ημέρα, αλλά είμαι χαρούμενος που θα την μοιραστώ με τους οπαδούς στο γήπεδο" ανέφερε ο Σάντο για την αποχώρησή του από την ομάδα.

Μπορεί φαβορί για τον πάγκο της Γούλβς, αυτή τη στιγμή να είναι ο πρώην τεχνικός της Μπενφίκα, Μπρούνο Λάζε, όμως το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς είχε ακουστεί και παλιότερα για τον πάγκο του συλλόγου, ενώ σύμφωνα με όσα έχει αναφέρει ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα ήθελε κάποια στιγμή να κάτσει στον πάγκο αγγλικής ομάδας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags