Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Απίστευτη απόφαση για τον τελικό - Μόνο στην Ελλάδα αυτά - Για να δεις το ματς, πρέπει να είσαι...
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-21 19:53:00

Απίστευτη απόφαση για τον τελικό - Μόνο στην Ελλάδα αυτά - Για να δεις το ματς, πρέπει να είσαι...

Απίστευτη απόφαση για τον τελικό - Μόνο στην Ελλάδα αυτά - Για να δεις το ματς, πρέπει να είσαι...

Η απόλυτη υπερβολή για το σπουδαία αναμέτρηση του Σαββάτου (22/5) στο ΟΑΚΑ. Πραγματικά δεν υπάρχει καμία λογική εξήγηση για αυτό που αποφασίστηκε...
 

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Για να δει κάποιος εκτός Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΕΠΟ τον τελικό του κυπέλλου πρέπει να είναι αστυνομικός, σεκιούριτι ή να εργάζεται στην Cosmote TV. Προσέχτε. Το συνδρομητικό κανάλι ζήτησε και διαπίστευσε 100 άτομα που θα δουλέψουν για τον τελικό του ΟΑΚΑ! Τι θα κάνουν άραγε τόσα άτομα για την παραγωγή ενός τελικού; Το νούμερο είναι μάλλον μεγάλο ή καλύτερα πολύ μεγάλο.

Εκατό θα είναι επίσης οι αστυνομικοί και άλλοι 100 οι σεκιούριτι που θα πληρώσει η ΕΠΟ. Στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου θα βρίσκονται 45 άτομα προσκεκλημένοι της ΕΠΟ, 34 παράγοντες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού (από 17) και οι παίκτες των φιναλίστ που θα είναι εκτός αποστολής. Τι χρειάζονται λοιπόν 200 αστυνομικοί και σεκιούριτι.

Αυτές οι υπερβολές γίνονται μόνο στην Ελλάδα. Περίπου έξι αστυνομικοί και σεκιούριτι θα παρακολουθούν τις κινήσεις 34 παραγόντων. Λες και θα πάνε στο γήπεδο για να τσακωθούν.    

  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags