Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Θα... τρελαθούν οι Παναθηναϊκοί - Απίθανο ποιον διάλεξε ο Μπόλονι αντί του Χριστοδουλόπουλου!
| 2021-05-21 22:56:00

Θα... τρελαθούν οι Παναθηναϊκοί - Απίθανο ποιον διάλεξε ο Μπόλονι αντί του Χριστοδουλόπουλου!

Θα... τρελαθούν οι Παναθηναϊκοί - Απίθανο ποιον διάλεξε ο Μπόλονι αντί του Χριστοδουλόπουλου!

Ο Λάζαρος αποκάλυψε ότι ο Λάζλο Μπόλονι ήταν αυτός που ουσιαστικά τον "έκοψε" από τον Παναθηναϊκό. Ποιον παίκτη όμως προτίμησε ο Ρουμάνος τεχνικός; Το Sportdog έχει την απάντηση!

Παναθηναϊκός: Μπόλικες ειδήσεις έβγαλε η πρόσφατη συνέντευξη του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο SDNA. Εκτός του ότι αποκάλυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο «φλερτ» που είχε με τους «πράσινους» τον Γενάρη.

Συγκεκριμένα ο Λάζαρος σημείωσε ότι τη χειμερινή μεταγραφική περιοδικό έπαιξε έντονα το σενάριο να ξαναφορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, καθώς κόπηκε από τον Λάζλο Μπόλονι.

Ποιον επέλεξε αντί του Χριστοδουλόπουλου ο Ρουμάνος τεχνικός; Τον Γενί Ενγκμπακοτό! Αυτός ήταν ο εκλεκτός του Μπόλονι για τη μεσοεπιθετική γραμμή, με την... ευγενική φυσικά συγκατάθεση του Πιέρ Ντρεοσί.

Παρά την απόρριψη του Ρουμάνου, ο Χριστοδουλόπουλος συνεχίζει να θέλει να κλείσει την καριέρα του φορώντας το «τριφύλλι», κάτι που πάντως την παρούσα φάση μοιάζει δύσκολο. Το όνομα του Λάζαρου ακούγεται ιδιαίτερα στην κυπριακή αγορά και δεν αποκαλείται εκεί, να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η... αλήθεια Μπόλονι για Λάζαρο - Γιατί "κόπηκε" η μεταγραφή σε ΠΑΟ - Με εντολή Μαρινάκη η "κλοπή"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags