Facebook Pixel Τζιανλουίτζι Μπουφόν: "Μπουμ"! Αυτή ρίχνει τη "ρουκέτα" με Μπουφόν - Μια ανάσα το deal - Τον... χάνει ο Ολυμπιακός!
| 2021-05-22 09:23:00

"Μπουμ"! Αυτή ρίχνει τη "ρουκέτα" με Μπουφόν - Μια ανάσα το deal - Τον... χάνει ο Ολυμπιακός!

Sportdog Team
"Μπουμ"! Αυτή ρίχνει τη "ρουκέτα" με Μπουφόν - Μια ανάσα το deal - Τον... χάνει ο Ολυμπιακός!

Ο "Τζίτζι" έφυγε από την Γιουβέντους και ήδη είναι περιζήτητος, με τον Ολυμπιακό να είναι ένας από τους ενδιαφερόμενους, αλλά τον Ιταλό να φέρεται να προτιμάει να μείνει στην Ιταλία.

Τζιανλουίτζι Μπουφόν: Στην λίστα πολλών ομάδων, ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός, βρίσκεται ο "Τζίτζι" Μπουφόν, ωστόσο υπάρχει ομάδα που φαίνεται να είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ η ομάδα της Μόντσα που αγωνίζεται στην Serie B και αγωνίζεται για την άνοδο, είναι σε θέση ισχύος για την υπογραφή του Μπουφόν.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η «Corriere della Sera» ο παλιός τζένεραλ μάνατζερ της Μίλαν και νυν της Μόντσα, Αντριάνο Γκαλιάνι, έστειλε μήνυμα στον 43χρονο τερματοφύλακα, μόλις αυτός ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την Γιουβέντους. 

Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από την ομάδα της Serie B, αλλά αυτό αναμένεται να γίνει σύντομα, με την Πάρμα να "παίζει" πάντως δυνατά για τον Μπουφόν, αφού είναι ο σύλλογος απ' όπου ξεκίνησε την καριέρα του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags