Facebook Pixel ΑΕΚ - Σεργκέι Ρεμπρόφ: Απίστευτο! Χάνει Ρεμπρόφ η ΑΕΚ με τρελή... τράμπα που ετοιμάζεται - "Τρελάθηκε" ο "Τίγρης"
| 2021-05-22 17:41:00

Απίστευτο! Χάνει Ρεμπρόφ η ΑΕΚ με τρελή... τράμπα που ετοιμάζεται - "Τρελάθηκε" ο "Τίγρης"

Sportdog Team
Απίστευτο! Χάνει Ρεμπρόφ η ΑΕΚ με τρελή... τράμπα που ετοιμάζεται - "Τρελάθηκε" ο "Τίγρης"

Μπορεί τα δημοσιεύματα που έρχονται από το εξωτερικό να κάνουν λόγο για επικείμενη συμφωνία της Ένωσης με τον Ουκρανό τεχνικό, όμως μια... τράμπα που είναι πιθανό να συμβεί μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές αλλαγές με τεράστια χαμένη την ΑΕΚ που θα δει τον πρώην προπονητή της Φερεντσβάρος να φεύγει μέσα από τα χέρια της

ΑΕΚ - Σεργκέι Ρεμπρόφ: Συνέντευξη έδωσε ο Αντρέι Σεφτσένκο όπου μίλησε για την επιθυμία του να επιστρέψει από το πόστο του προπονητή στην Μίλαν. Ο τεχνικός της εθνικής Ουκρανίας τόνισε ότι η φετινή πορεία των Ροσονέρι ήταν εξαιρετική , δίνοντας τα εύσημα στον Πιόλι. 

"Η φετινή σεζόν της Μίλαν ήταν εξαιρετική. Ένας προπονητής κρίνεται από τα αποτελέσματα, αυτή είναι η πραγματικότητα. Η δουλειά του Πιόλι δεν μπορεί να χαθεί. Η ομάδα τον στηρίζει και τα αποτελέσματα είναι καλά.Η Μίλαν είναι το σπίτι μου και θα ήθελα να επιστρέψω. Αν μου δοθεί ποτέ η ευκαιρία θα το εκμεταλλευτώ στο έπακρο. Μιλάμε όμως για το μέλλον. Αυτήν τη στιγμή, είμαι επικεντρωμένος στην Ουκρανία και ο Πιόλι στο να βγάλει την ομάδα του Champions League".

Βέβαια μια πιθανή επιστροφή του στο Μιλάνο θα προκαλούσε πολλούς "πονοκεφάλους" στην ΑΕΚ μιας και ο Σεργκέι Ρεμπρόφ είναι από τους βασικούς υποψηφίους για τον πάγκο της εθνικής Ουκρανίας, σε περίπτωση που ο Αντρέι Σεφτσένκο αποχωρήσει από εκεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags