Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Τριάδα στην άμυνα από Γκαρσία - Εκτός ενδεκάδας τοπ άσος του ΠΑΟΚ - Τι συνέβη με Ελ Καντουρί!
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-22 20:16:00

Τριάδα στην άμυνα από Γκαρσία - Εκτός ενδεκάδας τοπ άσος του ΠΑΟΚ - Τι συνέβη με Ελ Καντουρί!

Sportdog Team
Τριάδα στην άμυνα από Γκαρσία - Εκτός ενδεκάδας τοπ άσος του ΠΑΟΚ - Τι συνέβη με Ελ Καντουρί!

Ο Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε την ενδεκάδα του Δικεφάλου για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό (21:00), επιφυλλάσσοντας εκπλήξεις με τις επιλογές του!

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Με 3-4-3 κατεβάζει ο Γκαρσία τον ΠΑΟΚ, προτιμώντας τον Ουάρντα αντί του Τζόλη για την αρχική ενδεκάδα, ενώ ο Ελ Καντουρί κρίθηκε ανέτοιμος στις δοκιμές που έκανε για το πόδι του στο ζέσταμα και δεν ξεκινά!

Κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ θα καθίσει ο Πασχαλάκης, με τριάδα στο κέντρο της άμυνας στόπερ τους Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο και τους Μπάμπα, Ροντρίγκο ως φουλ μπακ, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Στα χαφ θα ξεκινήσουν οι Αουγκούστο και Σβαμπ, με την τριπλέτα της επίθεσης να αποτελείται από τους Ουάρντα, Αντρίγια Ζίβκοβιτς στα άκρα και τον Σφιντέρσκι στην κορυφή!

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Μπάμπα, Σβαμπ, Αουγκούστο, Ουάρντα, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι.

Στον πάγκο: Ζ. Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Μουργκ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Τζόλης, Κρμέντσικ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags