Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Έτσι την πάτησε ο Μαρτίνς - Δεν βγήκε το ρίσκο - Πλήρωσε την υπεροψία - Τον εξέθεσε ο...
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-23 00:05:00

Έτσι την πάτησε ο Μαρτίνς - Δεν βγήκε το ρίσκο - Πλήρωσε την υπεροψία - Τον εξέθεσε ο...

Sportdog Team
Έτσι την πάτησε ο Μαρτίνς - Δεν βγήκε το ρίσκο - Πλήρωσε την υπεροψία - Τον εξέθεσε ο...

Οι λόγοι που οι Ερυθρόλευκοι κατέρρευσαν και έχασαν τον τελικό στο φινάλε, οι επιλογές Μαρτίνς που αποδείχθηκαν άστοχες και η... λύσσα του ΠΑΟΚ για το τρόπαιο.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Κυπελλούχος Ελλάδας λοιπόν ο ΠΑΟΚ, σε έναν τελικό που ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε καλό ποδόσφαιρο, με την μπάλα πάνω κάτω, πολλές εκατέρωθεν ευκαιρίες και νικητή στο φινάλε τον «Δικέφαλο» του βορρά.

Ο Ολυμπιακός εκτός από ένα κακό πρώτο ημίχρονο που δημιούργησε ελάχιστα, πλήρωσε πάνω απ’ όλα την υπεροψία του. Όχι, δεν υποτίμησε τον ΠΑΟΚ. Απλώς, πίστεψε ότι επειδή όντως σαν ομάδα είναι καλύτερος, θα μπορούσε κάνοντας τα βασικά να κερδίσει. Ένας τελικός όμως είναι διαφορετικό παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ έβγαλε στο χορτάρι του ΟΑΚΑ, μια... λύσσα για την κούπα!

Από εκεί και πέρα λάθη πιστώνεται και ο Πέδρο Μαρτίνς. Ξεκίνησε κακώς τον Παπασταθόπουλο βασικό ενώ εμφανώς δεν ήταν έτοιμος, αποσταθεροποιώντας την άμυνα της ομάδας του με την αναγκαστική αλλαγή του διεθνούς στόπερ.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν δικαιώθηκε από την επιλογή του να μην ξεκινήσει ούτε τώρα βασικό τον Φορτούνη, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να αλλάζει τον Ολυμπιακό στην επανάληψη. Προς το καλύτερο βέβαια... 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags