Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτό θα είναι... σοκ από το πουθενά για Ολυμπιακό - Ζορίζουν τα πράγματα για Champions League
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-23 16:20:00

Αυτό θα είναι... σοκ από το πουθενά για Ολυμπιακό - Ζορίζουν τα πράγματα για Champions League

Sportdog Team
Αυτό θα είναι... σοκ από το πουθενά για Ολυμπιακό - Ζορίζουν τα πράγματα για Champions League

Εξέλιξη που αφορά, αλλά δεν βολεύει καθόλου τους Πειραιώτες. Πώς επηρεάζεται η ομάδα του Μαρτίνς από πιθανή... καμπάνα που αναμένεται να "σκάσει".Πρόβλημα από το πουθενά!

Ολυμπιακός: Η Τσέλσι κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών στην Premier League, κάτι που αν συμβεί ενδέχεται να επηρεάσει και τον Ολυμπιακό στον δρόμο προς το Champions League.

Συγκεκριμένα, η λονδρέζικη ομάδα απειλείται με βαριά τιμωρία λόγω της συμπεριφοράς παικτών της σε σύρραξη μεταξύ παικτών στο πρόσφατο ματς με τη Λέστερ.

Σε περίπτωση που η Τσέλσι τιμωρηθεί, ίσως αντιμετωπίσει πρόβλημα ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει οι Μπλε να εξασφαλίσουν θέση στο επόμενο Champions League από το πρωτάθλημα, αφού κάτι τέτοιο θα γλιτώσει τους Πειραιώτες από έναν προκριματικό γύρο. Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει την προσπάθειά του από τον δεύτερο προκριματικό αντί για τον πρώτο.

Ακόμα πάντως κι αν η Τσέλσι τερματίσει κάτω από την πρώτη τετράδα στην Αγγλία, ο Ολυμπιακός θα κερδίσει έναν προκριματικό γύρο εάν οι Λονδρέζοι ηττηθούν στον τελικό του Champions League (29/5) από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags