Facebook Pixel Παρί Σεν Ζερμέν - Κιλιάν Εμπαπέ: Είδηση-"βόμβα" για Εμπαπέ - Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του!
| 2021-05-24 10:56:00

Είδηση-"βόμβα" για Εμπαπέ - Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του!

Sportdog Team
Είδηση-"βόμβα" για Εμπαπέ - Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του!

Δήλωση που θα προκαλέσει... πάταγο και θα ανατρέψει πολλά δεδομένα για τον Γάλλο και όσες ενδιαφερόμενες είχαν μπει στο "παιχνίδι" για την απόκτησή του.

Παρί Σεν Ζερμέν - Κιλιάν Εμπαπέ: Πεπεισμένος ότι ο Κιλιάν Μπαπέ θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, παρά τις ισπανικές «σειρήνες», εμφανίσθηκε ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Ο «ισχυρός άνδρας» της γαλλικής ομάδας, δεν έχει καμμία αμφιβολία για το ποδοσφαιρικό μέλλον του νεαρού παγκόσμιου πρωταθλητή:

«Για εμένα -και το λέω πάντα- ο Κιλιάν είναι παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν και θα παραμείνει στην ομάδα 100%. Μην ανησυχείτε, ας επιστρέψουμε στην δουλειά. Ο Εμπαπέ είναι Παριζιάνος, είναι Γάλλος και λατρεύει το Παρίσι. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Θα μείνει στην ομάδα. Οι παίκτες της Παρί ΣΖ θα παραμείνουν στην Παρί ΣΖ. Είμαστε πολύ ήρεμοι με τον Εμπαπέ. Ήταν πολύ ανταγωνιστικός σήμερα (σ.σ. εχθές). Θα έχουμε καλά πράγματα για την ομάδα εάν έχουμε την ευκαιρία. Είμαστε σίγουροι για τον Κιλιάν.

Πρέπει να βελτιώσουμε αυτήν την ομάδα. Έχουμε ανάγκες σε μερικές θέσεις. Θα το δούμε με τον Λεονάρντο (σ.σ. τεχνικός διευθυντής) και με τον προπονητή. Αυτό δεν σημαίνει πώς θα αγοράσουμε παίκτες. Δεν είναι εύκολο με την πανδημία. Αλλά θα βελτιωθούμε. Θα μιλήσουμε με τον προπονητή. Έχουμε ήδη αρχίσει να δουλεύουμε. Ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags