Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Τα είπε... όλα ο Σαλπιγγίδης - Για αυτό πήρε το Κύπελλο - Ατάκες "βόμβα" για Γκαρσία - "Θέλει αλλαγές..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-24 23:08:00

Τα είπε... όλα ο Σαλπιγγίδης - Για αυτό πήρε Κύπελλο - Ατάκες "βόμβα" για Γκαρσία - "Θέλει αλλαγές..."

Sportdog Team
Τα είπε... όλα ο Σαλπιγγίδης - Για αυτό πήρε Κύπελλο - Ατάκες "βόμβα" για Γκαρσία - "Θέλει αλλαγές..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο πρώην αρχηγός του "δικεφάλου του Βορρά" και αναφέρθηκε τόσο στην κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας από την ομάδα, όσο και στον πρώην συμπαίκτη του και προπονητή του συλλόγου, Πάμπλο Γκαρσία

ΠΑΟΚ - Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 και στην εκπομπή "Στη Σέντρα" μίλησε ό πρώην άσος του "δικεφάλου του Βορρά" όπου αναφέρθηκε τόσο στην κατάκτηση του κυπέλλου και τον Πάμπλο Γκαρσία, όσο και στη νέα χρονιά που θα είναι πιο δύσκολη από την φετινή.

"Μια δύσκολη χρονιά για τον ΠΑΟΚ που από νωρίς έχασε το Πρωτάθλημα, έκλεισε με τον πιο ιδανικό τρόπο και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Η ομάδα έδειξε άλλη εικόνα από τα πλέι οφ και μετά. Έπαιζε καλό ποδόσφαιρο, είχε την ποιότητα, έδειξε σημάδια παλιότερων καιρών και έτσι ήρθε ο τίτλος. Ένας συνδυασμός πραγμάτων έφεραν τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό και την κούπα. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, ο Ολυμπιακός στην επανάληψη μπήκε με άλλη ορμή, ήρθε το γρήγορο γκολ της ισοφάρισης, όμως ο Πασχαλάκης φώναξε παρών όπου χρειάστηκε και το ματς δεν πήρε άλλη τροπή. 

Βέβαια, στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο γκολ με κορυφαία φάση το δοκάρι του Σφιντέρσκι. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και ο ΠΑΟΚ στέφθηκε δίκαια Κυπελλούχος. Εξαρτάται στον χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή αν αστοχείς σε δυο προσπάθειες και το βάζεις με την τρίτη και χαρίζεις τον τίτλο στην ομάδα σου. Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές. Ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα να κερδίζει οποιονδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή. Δεν μου λέει κάτι η διαφορά των 26 βαθμών στο Πρωτάθλημα. Και ένας πόντος να ήταν εφόσον χάθηκε ο τίτλος, αυτό μετράει".

Για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς:

"Ο Ζίβκοβιτς έχει κάνει μια καλή σεζόν όμως στον τελικό δεν ήταν και τόσο καλός. Αλλά στη φάση του γκολ έκανε μια ωραία ενέργεια και ο Κρέμντσικ έβαλε ταφόπλακα στον Ολυμπιακό".

Για τον Πάμπλο Γκαρσία:

"Η πρώτη του χρονιά σε επαγγελματική ομάδα σίγουρα έχει λάθη και τα γνωρίζει ο ίδιος. Όμως θα γίνει πιο σοφός από τα λάθη του. Η χρονιά εφόσον έκλεισε με τίτλο είναι επιτυχημένη για τον ίδιο, αλλά το θέμα είναι η επόμενη σεζόν που θα είναι πολύ δύσκολη και με πολλές απαιτήσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο και πλέον κυνηγάει τρεις στόχους. Σίγουρα θέλει αλλαγές ο ΠΑΟΚ, είναι φανερό αυτό και θα πρέπει να γίνουν, όμως βρίσκεται σε καλό δρόμο", είπε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags