Facebook Pixel Σενάριο "σεισμός" για Μαρτίνς και πάγκο μεγάλης ομάδας - "Τρέμουν" στον Ολυμπιακό μην πει το ναι (ΦΩΤΟ)
| 2021-05-24 22:40:00

Σενάριο "σεισμός" για Μαρτίνς και πάγκο μεγάλης ομάδας - "Τρέμουν" στον Ολυμπιακό μην πει το ναι (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σενάριο "σεισμός" για Μαρτίνς και πάγκο μεγάλης ομάδας - "Τρέμουν" στον Ολυμπιακό μην πει το ναι (ΦΩΤΟ)

Όπως είναι φυσικό οι επιτυχίες που έχει ο Πορτογάλος τεχνικός των "ερυθρόλευκων" μόνο απαρατήρητες δεν έχουν περάσει στην Ευρώπη που θέλουν να προλάβουν να κάνουν δικό τους τον Ίβηρα προπονητή καθώς έχουν αντιληφθεί ότι η ελληνική αγορά ίσως είναι πολύ μικρή για αυτόν

Μπορντό - Πέδρο Μαρτίνς: Σειρήνες αυτή τη φορά από την Γαλλία ηχούν για τον Πορτογάλο τεχνικό του Ολυμπιακού που σύμφωνα με τα σενάρια που γράφονται να είναι εντυπωσικά. Οι "γιρονδίνοι" τον τελευταίο καιρό βρίσκονται σε διαδικασία πώλησης και σύμφωνα με τις πληροφορίες η κινέζικη εταιρεία Fosum έχει κάνει πρόταση. Πίσω από αυτή, βέβαια, κρύβεται ο περίφημος Πορτογάλος ατζέντης Ζόρζε Μέντες, που ως δίδυμο με τους Κινέζους είχαν αγοράσει την Γούλβς.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα δημοσιεύματα από την Γαλλία η πρόταση αυτή έχει γίνει δεκτή με τον Ίβηρα μάνατζερ να έχει θέση σαν προτεραιότητα τον τεχνικό των "ερυθρολεύκων" για οδηγήσει τους Γάλλους ξανά στις επιτυχίες. 

Αξίζει πάντως να πούμε ότι ακόμα δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση ούτε για την εξαγορά, ούτε για τον Πέδρο Μαρτίνς, ενώ οι Κινέζοι δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθούν να αγοράσουν την Μπορντό καθώς το ίδιο αναφερόταν και το 2015, τονίζοντας ότι θα φέρουν για προπονητή τον Ζινεντίν Ζιντάν, όμως τελικά θεώρησαν την Γούλβς καλύτερο πρότζεκτ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags