Facebook Pixel Άρης - Θόδωρής Καρυπίδης: Ραγδαίες εξελίξεις στον Άρη - Συμφωνία κορυφής - Ρίχνει... πολύ χρήμα για μεταγραφές!
| 2021-05-25 10:56:00

Ραγδαίες εξελίξεις στον Άρη - Συμφωνία κορυφής - Ρίχνει... πολύ χρήμα για μεταγραφές!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις στον Άρη - Συμφωνία κορυφής - Ρίχνει... πολύ χρήμα για μεταγραφές!

Αποφασισμένος να διατηρήσει τους Κίτρινους στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Πόσα εκατομμύρια θα είναι η αύξηση που θα κάνει στο μπάτζετ και η συμφωνία με τον προπονητή.

Άρης - Θόδωρής Καρυπίδης: Με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο θα συνεχίσει ο Άρης και την επόμενη χρονιά, παρότι υπήρχει καθυστέρηση στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ το πολυαναμενόμενο ραντεβού ανάμεσα στον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Άκη Μάντζιο και εκεί συμφώνησαν και τυπικά να συνεχίσουν για τα επόμενα δυο χρόνια μαζί με τις ανακοινώσεις να αναμένονται κατά της διάρκεια της ημέρας.

Η συζήτηση των δυο ανδρών αφορούσε κατά κύριο λόγο τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν πάντα υπό την προϋπόθεση ότι ο Άρης θα έχει δικαίωμα μεταγραφών κάτι για το οποίο ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ εμφανίστηκε αισιόδοξος. Μάλιστα, ο Θόδωρος Καρυπίδης υποσχέθηκε αύξηση του μπάτζετ κατά 3-4 εκατομμύρια ευρώ και τη διεκπεραίωση 5-6 ποιοτικών μεταγραφών που θα ενισχύσουν τη φαρέτρα του Μάντζιου στο δρόμο για την είσοδο στους ομίλους του Europa Conference League.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπαμ! Στην Αθήνα για υπογραφές ο Δεληζήσης - "Τρελάθηκαν" στον Άρη

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags