Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Το μεγάλο... μπαμ Αλαφούζου με TOP όνομα - Έχει περάσει από μεγάλη ελληνική ομάδα
| 2021-05-25 13:03:00

Το μεγάλο... μπαμ Αλαφούζου με TOP όνομα - Έχει περάσει από μεγάλη ελληνική ομάδα

Του Χρήστου Δημόπουλου
Το μεγάλο... μπαμ Αλαφούζου με TOP όνομα - Έχει περάσει από μεγάλη ελληνική ομάδα

Το "αφεντικό" του Παναθηναϊκού προσπάθησε να κάνει την υπέρβαση τις τελευταίες ημέρες και είχε συζητήσεις με ένα όνομα που θα έκανε... ντόρο. Τι συνέβη, ποιο το πρόβλημα που παρουσιάστηκε και γιατί κατέληξε στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός: Ο κύβος ερρίφθη, λοιπόν, με τον Παναθηναϊκό να έχει νέο προπονητή τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός συμφώνησε σε όλα με τον Γιάννη Αλαφούζο και θα βάλει την υπογραφή του σε ένα συμβόλαιο, που θα του αποφέρει 800 με 900 χιλ. ευρώ ετησίως στο λογαριασμό του! Μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο ποσό, δείγμα και των απαιτήσεων που υπάρχουν προς το πρόσωπό του.

Σε αντίθεση με τι ακουγόταν την προηγούμενη εβδομάδα, ο Αλαφούζος είχε καταλήξει ήδη στον Γιοβάνοβιτς. Κι αυτό, διότι ο Σέρβος είχε τα στοιχεία εκείνα που έψαχνε ο μεγαλομέτοχος. Εμπειρία, γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, πρωταθλητισμός. Από τη στιγμή που ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ κατείχε και τα τρία παραπάνω, έθετε προκαταβολικά τον εαυτό του ως νούμερο 1 υποψήφιο για τους «πράσινους».
 
 
Μέχρι να δώσουν οι δυο πλευρές τα χέρια, ο Αλαφούζος έκανε προσπάθεια για την απόλυτη υπέρβαση με προπονητή που έχει δουλέψει ξανά στην Ελλάδα, σε ομάδα του ΠΟΚ. Ωστόσο, η απόσταση ήταν μεγάλη κι έτσι πήρε το τελικό «οκ» η περίπτωση Γιοβάνοβιτς. 
 
Είναι σημαντικό επίσης να αναφέρουμε ότι στον Αλαφούζο προτάθηκαν και ορισμένα μεγάλα ονόματα προπονητών, ωστόσο ο ιδιοκτήτης δεν ήθελε φέρει κάποιον που δεν γνωρίζει τι συμβαίνει ποδοσφαιρικά στη χώρα μας.
 
Ακριβώς επειδή θα κριθεί αυστηρά, ο Γιοβάνοβιτς θα έχει τον απόλυτο λόγο για το αγωνιστικό κομμάτι. Θα φέρει δικούς του συνεργάτες (τρεις στον αριθμό), θα επιλέξει ποιοι παίκτες θα μείνουν, ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα αποκτηθούν. Με τον τρόπο αυτό τελειώνει ουσιαστικά και ο ρόλος Ντρεοσί στο αγωνιστικό τμήμα, αν ποτέ υπήρχε τέτοιος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags