Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Καυτό" ρεπορτάζ στον ΠΑΟ - "Σπάνε" συμβόλαια - Ποιος Ντρεοσί; Αυτοί "τρέχουν" την ομάδα!
| 2021-05-25 13:17:00

"Καυτό" ρεπορτάζ στον ΠΑΟ - "Σπάνε" συμβόλαια - Ποιος Ντρεοσί; Αυτοί "τρέχουν" την ομάδα!

Sportdog Team
"Καυτό" ρεπορτάζ στον ΠΑΟ - "Σπάνε" συμβόλαια - Ποιος Ντρεοσί; Αυτοί "τρέχουν" την ομάδα!

Ρεπόρτερ του Τριφυλλιού ανέλυσε την κατάσταση που έχει στην ομάδα μετά την έλευση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, κάνοντας λόγο για αποχωρήσεις και τονίζοντας ότι πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον σύλλογο ο Πιέρ Ντρεοσί.

Παναθηναϊκός: Τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός αναφορικά με την αποσυμφόρηση του ρόστερ του με παίκτες που δεν έχει στα πλάνα του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Ήδη κοιτάει την επόμενη ημέρα ο Γιοβάνοβιτς, προκειμένου από 1η Ιουνίου να προχωρήσει ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού. Πάντως, είναι σχεδόν απίθανο να πουλήσει όλους τους παίκτες που δεν υπολογίζει. Δεδομένα θα πρέπει να σπάσει συμβόλαια. Έχει καθυστερήσει το θέμα του Αλεξανδρόπουλου, αλλά έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022. Με τον Κοτσόλη δεν είναι κάτι προχωρημένο, έχουν γίνει κάποιες επαφές μόνο», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο γνωστός δημοσιογράφος τόνισε ότι θα είναι μεγάλη έκπληξη να συνεχίσει το «τριφύλλι» με τον Πιέρ Ντρεοσί, με αποτέλεσμα να μην πάει σε μοντέλο τεχνικού διευθυντή και την δουλειά των «εκκαθαρίσεων» θα την κάνουν στελέχη της ΠΑΕ που ήδη υπάρχουν και εκείνα που θα μπουν.

Τέλος, επισήμανε ότι υπάρχουν παίκτες που δεν θα βρεθούν στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, έχοντας ειδοποιηθεί πως δεν υπολογίζονται από τον Γιοβάνοβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags