Facebook Pixel Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αγγλικό "γκανιάν" – Οι αποδόσεις του τελικού
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-26 09:43:00

Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αγγλικό "γκανιάν" – Οι αποδόσεις του τελικού

Sportdog Team
Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αγγλικό "γκανιάν" – Οι αποδόσεις του τελικού

Ισπανία και Αγγλία μάχονται για πολλοστή φορά στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο τελικός του Europa League είναι γεγονός, με την Ισπανία και την Αγγλία να μάχονται για πολλοστή φορά στον τελικό της διοργάνωσης.

Οι δύο χώρες έχουν τις περισσότερες κατακτήσεις τόσο συνολικά στην διοργάνωση, όσο και την πρόσφατη 10ετία. Ενδεικτικό αυτού, ότι από το 2011 και μετά, το βαρύτιμο τρόπαιο κατέληξε έξι φορές σε ισπανικό σύλλογο και τρεις σε αγγλικό!

Φέτος, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρει τον τίτλο του αδιαφιλονίκητου φαβορί! Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ προσφέρεται σε απόδοση 1.44 να στεφθεί Κυπελλούχος Ευρώπης, ενώ η νίκη της στο 90λεπτο κοστολογείται στο 1.85.

Βέβαια, για να συμβεί αυτό πρέπει να ξορκίσει δύο… κατάρες! Η πρώτη έχει να κάνει με τις αναμετρήσεις κόντρα στην Βιγιαρεάλ, όπου όλες έληξαν ισόπαλες δίχως γκολ (4/4 0-0), με τη Γιουνάιτεντ να είναι φαβορί και στις τέσσερις! Και δεύτερη το αρνητικό σερί που έχουν οι «κόκκινοι» διάβολοι απέναντι σε Ισπανούς σε τελικούς: 3 σερί ήττες, 2009-2011-2017.

Εκτός από το παραπάνω, το «κίτρινο υποβρύχιο» διαθέτει ακόμα ένα όπλο στην φαρέτρα της παράδοσης! Φυσικά, πρόκειται για τον πολυνίκη του Europa League, Ουνάι Έμερι (5 τελικοί, 3 κατακτήσεις). Το να πάρει ο Ισπανός προπονητής για 4η φορά το τρόπαιο στην καριέρα του, το βρίσκουμε σε απόδοση 2.85 (ανεξαρτήτως τρόπου).

Στις επιμέρους αγορές της αναμέτρησης, οι μπουκ δεν βλέπουν ανοιχτό παιχνίδι. Τα σενάρια των πολλών τερμάτων προσφέρονται σε τιμές αουτσάιντερ, παρότι οι 5 από τους 6 πιο πρόσφατους τελικούς είχαν τουλάχιστον τρία γκολ. Το over 2,5 γκολ εκτιμάται στο 2.04 και αντίστοιχα το goal/goal στο 1.90. Να σημειωθεί ότι το… παραδοσιακό μεταξύ τους 0-0 βρίσκεται στο 8.80!

Στην λίστα των υποψήφιων σκόρερ, στις πρώτες θέσεις φιγουράρουν δύο παίκτες της Μάντσεστερ. Ο λόγος για τον φοραρισμένο Έντινσον Καβάνι και τον αρχισκόρερ Μπρούνο Φερνάντες. Ο πρώτος προσφέρεται στο 2.40 και ο δεύτερος στο 2.50 για να πετύχουν γκολ σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο. Στο 2.80 συναντάμε τον Ζεράρ Μορένο από πλευράς Βιγιαρεάλ.

Τέλος, μπορεί κάποιος να βρει 500+ προσφερόμενες αγορές για τον τελικό του Europa League, ανάμεσά τους under/over καρτών και κόρνερ, ασιατικά χάντικαπ, combo bets, στατιστικές επιλογές (δοκάρι, πέναλτι κ.ά) και φυσικά όποιος το επιθυμεί έχει την δυνατότητα να χτίσει το δικό του ειδικό στοίχημα με τη βοήθεια του Bet Builder!

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags