Facebook Pixel Ρεάλ Μαδρίτης: Απίθανο "ντόμινο" στην Ευρώπη - Αυτόν "βλέπει" για αντί-Ζιντάν η Ρεάλ - Θα γίνει χαμός!
| 2021-05-26 10:21:00

Απίθανο "ντόμινο" στην Ευρώπη - Αυτόν "βλέπει" για αντί-Ζιντάν η Ρεάλ - Θα γίνει χαμός!

Sportdog Team
Απίθανο "ντόμινο" στην Ευρώπη - Αυτόν "βλέπει" για αντί-Ζιντάν η Ρεάλ - Θα γίνει χαμός!

Τεράστιο όνομα στο προσκήνιο για την Ρεάλ Μαδρίτης, σε περίπτωση που αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία -όπως ακούγεται- ο Ζινεντίν Ζιντάν!

Ρεάλ Μαδρίτης: Με το... ενάμιση πόδι εκτός Ίντερ φέρεται να είναι ο Αντόνιο Κόντε, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα των "Gazzetta dello Sport" και "Corriere dello Sport".

Οι δύο εφημερίδες θεωρούν σίγουρη την αποχώρηση του Ιταλού προπονητή από τους "νερατζούρι", καθώς δεν συμφωνεί με την πρόθεση της διοίκησης για μεγάλες περικοπές τόσο στις δικές του απολαβές όσο και στον προϋπολογισμό της επόμενης περιόδου. 

Μάλιστα, ήδη γράφεται ότι οι Μιλανέζοι εξετάζουν την περίπτωση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για τον πάγκο, ενώ ο Κόντε ψάχνει νέα ομαδα, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να έρχεται στο προσκήνιο.

Οι Μαδριλένοι δεν θα έλεγαν "όχι" σε ένα... κονέ με τον Κόντε, αν αποφασίσουν την αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν, ενώ και ο ίδιος ο Ιταλός είχε δηλώσει πριν από μερικούς μήνες ότι στο παρελθόν είχε μιλήσει με τη Ρεάλ για να αναλάβει την ομάδα, αλλά οι συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες για να προχωρήσει η συνεργασία. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags