Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Έτσι θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς - Η πρώτη μεταγραφή που θα ζητήσει από Αλαφούζο
| 2021-05-26 13:02:00

Έτσι θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς - Η πρώτη μεταγραφή που θα ζητήσει από Αλαφούζο

Έτσι θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς - Η πρώτη μεταγραφή που θα ζητήσει από Αλαφούζο

Το ρόστερ με τους 26 ποδοσφαιριστές και η "πληγή" του Τριφυλλιού. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η διάταξη πάνω στην οποία, θα επιλέξει να χτίσει ο Σέρβος τεχνικός τους «πράσινους». Στα πιο επιτυχημένα χρόνια του στον ΑΠΟΕΛ ο Γιοβάνοβιτς ήταν λάτρης του 4-2-3-1, με τον συγκεκριμένο σχηματισμό να συνιστά σχεδόν πάντα την πρώτη του επιλογή.

Παναθηναϊκός - Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Απόλυτο αφεντικό θα συνιστά στον Παναθηναϊκό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που έχει ζητήσει από τον Γιάννη Αλαφούζο καθολική ελευθερία στη διαχείριση και διαμόρφωση του ρόστερ, που αριθμητικά δεν θα ξεπερνά τους 26 ποδοσφαιριστές.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η διάταξη πάνω στην οποία, θα επιλέξει να χτίσει ο Σέρβος τεχνικός τους «πράσινους». Στα πιο επιτυχημένα χρόνια του στον ΑΠΟΕΛ ο Γιοβάνοβιτς ήταν λάτρης του 4-2-3-1, με τον συγκεκριμένο σχηματισμό να συνιστά σχεδόν πάντα την πρώτη του επιλογή.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι ο Σέρβος δεν είναι δογματικός και δεν θα διστάσει να προβεί σε αλλαγές, έτσι ώστε να επωφεληθεί τελικώς η ομάδα του. Γενικώς, ο 59χρονος δίνει μεγάλη έμφαση στην κατοχή της μπάλας, γι’ αυτό κι οι ομάδες του είχαν πάντα ως δυνατό σημείο τους τον άξονα.

Η μεσαία γραμμή ήταν μια «πληγή» φέτος για τον Παναθηναϊκό, καθώς μπορεί ο Αλεξανδρόπουλος να έκανε το μεγάλο limit up, όμως ο τραυματισμός του Κουρμπέλη για μεγάλο διάστημα και η κούραση του Μαουρίτσιο από ένα σημείο και μετά της σεζόν, διαμόρφωσαν μια δύσκολη κατάσταση εκεί. Στον εν λόγω τομέα ο Ιβάνοβιτς έχει πολύ δουλειά να κάνει και σίγουρα, θα εισηγηθεί τουλάχιστον μια μεταγραφή μέσου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags