Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες-φωτιά: "Απόλυτα επιτυχημένος ο Γκαρσία - Ο ΠΑΟΚ διάλεξε Λουτσέσκου γιατί..."
| 2021-05-26 18:26:00

Ατάκες-φωτιά: "Απόλυτα επιτυχημένος ο Γκαρσία - Ο ΠΑΟΚ διάλεξε Λουτσέσκου γιατί..."

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά: "Απόλυτα επιτυχημένος ο Γκαρσία - Ο ΠΑΟΚ διάλεξε Λουτσέσκου γιατί..."

Η προσφορά του Γκαρσία, οι λόγοι της απόφαση του Σαββίδη για επιστροφή Λουτσέσκου και ποια θα είναι η στάση των οπαδών μετά τις καταιγιαστικές εξελίξεις στον Δικέφαλο του Βορρά.


 

ΠΑΟΚ: Ο Απόστολος Τσουρέλας μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου, αντί του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ότι ο Λουτσέσκου επιστρέφει στον ΠΑΟΚ αντί του Γκαρσία:

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για τον οργανισμό ΠΑΟΚ. Έχουμε προπονητή τον Πάμπλο Γκαρσία. Έδωσα τα συγχαρητήριά μου, είναι απόλυτα επιτυχημένος, με όσα προβλήματα αντιμετωπίσαμε. Σοβαρότατη παρακαταθήκη η 2η θέση και το Κύπελλο για να συνεχίσει. Ο οργανισμός αποφασίζει να επιστρέψει ο δύο φορές νταμπλούχος προπονητής, γιατί είχαμε και το κλεμμένο Πρωτάθλημα. Λόραντ, Σκότσικ, Ισραελ, έκαναν επιτυχημένες σεζόν και έπειτα έφυγαν. Μπαίνεις στην αρένα ως προπονητής και ξέρεις ότι μπορεί να συμβεί αυτό. Να μη συνεχίσεις. Ο Γκαρσία έχει βιώσει το ποδόσφαιρο, ξέρει ότι μπορεί να έρθει αυτή η περίπτωση. Θα το ξεπεράσει ακόμη κι αν γίνεται πολύ άμεσα. Μην ξαφνιαστείτε αν επιστρέψει αργότερα ο Γκαρσία. Όπως έγινε με τον Λουτσέσκου. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι σπουδαία επαγγελματική ομάδα και έτσι λειτουργούν οι επαγγελματικές ομάδες. Ο πρόεδρος και όσοι λειτουργούν έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι. Με τέτοια παρακαταθήκη ο Γκαρσία δεν φεύγει ως αποτυχημένος, αλλά για λόγους που αποφασίζει ο οργανισμός ΠΑΟΚ».

Για το αν ο Λουτσέσκου είναι ιδανικός να επιστρέψει στους τίτλους ο ΠΑΟΚ:

«Θα μπορούσε να είναι και ο Γκαρσία. Ο ΠΑΟΚ επιλέγει τον Λουτσέσκου για κάποιους λόγους που μετρούν και ζυγίζουν ότι πρέπει να γίνει τώρα. Αν έπαιρνε την ευκαιρία ο Γκαρσία δεν ξέρουμε τι θα γινόταν. Θα έπαιρναν τους παίκτες να τον στηρίξουν και θα έκανε ότι έκανε. Στηρίζουμε Λουτσέσκου, στηρίζουμε ΠΑΟΚ και δεν ξεχνάμε την προσφορά του Γκαρσία που φεύγει επιτυχημένος, χωρίς εχέγγυα και τα κατάφερε περίφημα. Άφησε παρακαταθήκη για το μέλλον, άμεσα ή μη. Οι προπονητές είναι αναλώσιμοι». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags