Facebook Pixel Απίστευτα πράγματα! Τους πήρε πρωτάθλημα και τον... χρύσωσαν για να τον... διώξουν
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-26 20:26:00

Απίστευτα πράγματα! Τους πήρε πρωτάθλημα και τον... χρύσωσαν για να τον... διώξουν

Sportdog Team
Απίστευτα πράγματα! Τους πήρε πρωτάθλημα και τον... χρύσωσαν για να τον... διώξουν

Τις περισσότερες φορές όταν ένας προπονητής κατακτά έναν τίτλο και ιδιαίτερα το πρωτάθλημα και μάλιστα μετά από αρκετά χρόνια, είναι σχεδόν απίθανο να αποχωρήσει από την ομάδα. Είπαμε όμως συνήθως γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση

Ίντερ - Αντόνιο Κόντε: Μπορεί να τους πήγε σε τελικό Europa League, αλλά κυρίως τους "χάρισε" το πρωτάθλημα μετά από 11 χρόνια, όμως η θητεία του Ιταλού τεχνικού στους "νερατζούρι" έληξε άδοξα. Μόλις λίγες μέρες από τη φιέστα ο έμπειρος προπονητής ήρθε σε συμφωνία με τον Στίβεν Τσάνγκ για να λύσει το συμβόλαιό του εισπράττοντας μάλιστα και 7 εκατομμύρια ευρώ, από τα 13 που προβλέπονταν για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου, ως αποζημίωση.

Οι δύο πλευρές έφτασαν σε αυτή την απόφαση καθώς ο σύλλογος του Μιλάνο έχει πολλά οικονομικά προβλήματα και θέλει να προχωρήσει σε περικοπές σε μισθούς και μεταγραφές κάτι που ο Ιταλός δεν ήθελε. Η Ίντερ έχει βγει στην... αγορά για την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Αντόνιο Κόντε, με τα πρώτα ονόματα που ακούγονται να είναι αυτά των Σιμόνε Ιντζάγκι και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags