Facebook Pixel Sportdog.gr | O Ivan Toney και το εγχειρίδιο ενός «δολοφόνου»
| 2021-05-28 04:33:00

O Ivan Toney και το εγχειρίδιο ενός «δολοφόνου»

Sportdog Team
O Ivan Toney και το εγχειρίδιο ενός «δολοφόνου»

Την περσινή χρονιά, η εκπληκτική Brentford άγγιξε το όνειρο της ανόδου, αλλά εν τέλει, έμεινε απατηλό. Φέτος, θα επιδιώξει να το εκπληρώσει, έχοντας στη «φαρέτρα» της τον μεγαλύτερο «δολοφόνο» της Championship, τον Ivan Toney.

Ας συστηθούμε λοιπόν. Τον λένε Ivan Toney, είναι 25 ετών, γεννημένος στο Northampton και πλέον κάτοχος του ρεκόρ των περισσότερων goals στην Championship. Πολλοί έφτασαν κοντά στο να σπάσουν το αντίστοιχο ρεκόρ των περισσότερων goals σε μία season, αλλά κανείς δεν τα κατάφερνε. Οι σπουδαίοι Daryl Murphy και Chris Wood είχαν φτάσει μία ανάσα, μένοντας τρία τέρματα μακριά. Ο Ross McCormack έφτασε ακόμα πιο κοντά, μιας και υπολειπόταν δύο μόλις τέρματα, όσα και ο Teemu Pukki δύο χρονιές νωρίτερα.

Τελικά, έπρεπε να περιμένουμε την φετινή χρονιά, μία ιδιαίτερη ποδοσφαιρική season για όλες τις ομάδες, για να έρθει με κεκτημένη ταχύτητα ο Ivan Toney και να «ματώσει» δίχτυα και αριθμούς, προσπερνώντας τον ασύλληπτο Glenn Murray. Ο σπουδαίος γερόλυκος striker, τη season 2012/13 με την φανέλα της Crystal Palace, η οποία πήρε και την άνοδο, σταμάτησε στα 30 τέρματα. Στην επικράτηση της Brentford κόντρα στη Bristol City,μερικές ημέρες πριν και οχτώ χρόνια αργότερα, ο 25χρονος Άγγλος και σημερινός πρωταγωνιστής μας, έφτασε τα 31 τέρματα και εγκαθίδρυσε ένα νέο ρεκόρ goals στη κατηγορία.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags