Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Τεράστιες ατάκες Λουτσέσκου - Γιατί αποφάσισε να επιστρέψει - Τι αποκάλυψε για τα 1,8 εκατ. ευρώ!
| 2021-05-27 11:59:00

Τεράστιες ατάκες Λουτσέσκου - Γιατί αποφάσισε να επιστρέψει - Τι αποκάλυψε για τα 1,8 εκατ. ευρώ!

Sportdog Team
Τεράστιες ατάκες Λουτσέσκου - Γιατί αποφάσισε να επιστρέψει - Τι αποκάλυψε για τα 1,8 εκατ. ευρώ!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε μια συνέντευξη... εκ βαθέων και αναφέρθηκε στην απόφασή του να επιστρέψει στο τιμόνι του ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε και για τις απολαβές του.

ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Μιλώντας στην τηλεόραση της Ρουμανίας, μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του στον ΠΑΟΚ, ο  Λουτσέσκου άνοιξε τα χαρτιά του αναφορικά με την απόφαση να επιστρέψει, τους στόχους του και το μεγάλο συμβόλαιό του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ και τις άλλες προσφορές που είχε:

«Δεν μου άρεσε ποτέ να μιλάω για προσφορές, έγινα προπονητής του ΠΑΟΚ και θα ήθελα να μιλήσω μόνο για αυτό. Ο ΠΑΟΚ με την άφιξη του νέου ιδιοκτήτη έχει αναπτυχθεί και έχει γίνει μεγάλη δύναμη στην Ελλάδα. Είναι η ομάδα που μπορεί περισσότερο από τον Παναθηναϊκό ή την ΑΕΚ να σταματήσει την υπεροχή του Ολυμπιακού. Είναι δύσκολο αλλά θα παλέψω και όλη αυτή η κατάσταση κατά την άποψή μου, μπορεί να με βοηθήσει να δημιουργήσω μια ειδική κατάσταση αγώνα και κίνητρο σε επίπεδο ομάδας. Το τι θα κάνουμε εξαρτάται από το πόσα κίνητρα θα έχουμε, πόσο επιθυμία θα έχουμε. Γνωρίζω ότι είναι τεράστια ευθύνη για μένα, οι άνθρωποι περιμένουν τα πράγματα να είναι ακριβώς όπως αυτά που άφησα πριν από δύο χρόνια. Ακριβώς επειδή έχει περάσει ο χρόνος, οι παίκτες έχουν φύγει, όλα θα είναι καινούργια. Δεν υπάρχουν παρόμοιες καταστάσεις, ο πατέρας μου έφυγε από την Σαχτάρ τα 2014, ήταν ελεύθερος και η Ντιναμό Κιέβου έψαξε να συνεργαστεί μαζί του. Είναι δύσκολο για μένα να μιλήσω για προσφορές, πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Όταν είσαι πετυχημένος είναι φυσιολογικό να έχεις κερδίσει τον σεβασμό από επαγγελματική άποψη. Συναισθηματικά, οι αντίπαλοι που είχα τότε θα μπορούσαν να με προκαλέσουν».

Για το πώς αισθάνεται για την επιστροφή του:

«Ο ΠΑΟΚ έμεινε στην ψυχή μου, είναι η πιο όμορφη περίοδος της ζωής μου, που είχε σημασία. Δεν ήταν μια απόφαση σύγκρισης ή ότι κάποιος με έπεισε ή όχι. Με ώθησε η ψυχή μου να επιστρέψω. Στην Αλ Χιλάλ ήταν υπέροχα, εκεί ήταν επαγγελματικά. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μου αρέσει η Ελλάδα, είναι τόσο όμορφη, αισιόδοξη ατμόσφαιρα, βγαίνουμε στο δρόμο και νιώθουμε ότι… ζούμε. Ήταν μια υπέροχη επαγγελματική διετία. Για να κερδίσουμε μετά από τόσα χρόνια, δημιουργήθηκαν κάποιες εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ μας, αφήσαμε μερικούς φίλους εκεί».

Σχετικά με το συμβόλαιο του και τα όσα γράφτηκαν για τις απολαβές του:

«Δεν είναι το ποσό των 1,8 εκατομμυρίων ετησίως, αυτό αφορά όλο το προσωπικό. Δεν είναι μόνο για εμένα αυτό το ποσό, αλλά και για τους συνεργάτες μου. Είμαστε 8 άτομα συνολικά. Είναι αλήθεια το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Ελλάδα, αλλά υπάρχει μια διαφορά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags