Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Φράγκος Φραγκούλης: Στρατηγική Παρέμβαση για ΠΑΟΚ - "Ο Γκαρσία πήρε αντρίκειο Κύπελλο ενώ ήταν τελειωμένος"
| 2021-05-27 21:49:00

Στρατηγική παρέμβαση για ΠΑΟΚ - "Ο Γκαρσία πήρε αντρίκειο Κύπελλο ενώ ήταν τελειωμένος"

Sportdog Team
Στρατηγική παρέμβαση για ΠΑΟΚ - "Ο Γκαρσία πήρε αντρίκειο Κύπελλο ενώ ήταν τελειωμένος"

Για τα όσα γίνονται στον "δικέφαλο του Βορρά" τις τελευταίες ημέρες μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης 

ΠΑΟΚ - Φράγκος Φραγκούλης: Στο Metropolis 95.5 για τις τελευταίες εξελίξεις στον "δικέφαλο του Βορρά", μίλησε ο Στρατηγός, με αφορμή την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και την έλευση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

"Σας είπα κάτι που νομίζω έχει μεγάλη σημασία. Αυτός που έχει το καρπούζι έχει και το μαχαίρι. Και είναι ο Ιβάν Σαββίδης που βάζει τα χρήματα. Αυτό που έχω μάθει εγώ και, μάλιστα, το έχω σπουδάσει είναι η διαδικασία λήψεως αποφάσεων. 

Συνέρχονται οι συνεργάτες μας, για τον στρατό οι επιτελείς, και υποβάλλουν στο επιχειρησιακό σχέδιο τις προτάσεις του και τι απαιτείται. Λαμβάνονται υπόψιν και τελικά την απόφαση την παίρνει ο διοικητής. Στην προκειμένη περίπτωση όλοι εισηγηθήκαν κάτι. Είπαν για τον Λουτσέσκου, για άλλους προπονητές και για το υφιστάμενο τεχνικό τιμ.

Τελικά, ο ευεργέτης Ιβάν Σαββίδης, γιατί αλλιώς θα είχαμε την τύχη άλλων ομάδων της πόλης, πήρε την απόφαση να ξοδευτεί και να φέρει αυτόν που θεωρεί ότι είναι ο εκλεκτός του. Σαφέστατα και οι δύο (σ.σ. Γκαρσία-Λουτσέσκου) προσέφεραν και θα προσφέρουν και στο μέλλον. Το λέω γιατί λοιδορήσαμε έναν πρόεδρο όπως ο Παντελάκης για να φύγει ο... φαλάκρας. Ποιος, αυτός που ήταν το σημείο αναφοράς όλων των προέδρων. 

Αυτό που προέχει είναι να ακολουθήσουμε την εντολή αυτού που έχει την ευθύνη. Το κεφάλαιο Γκαρσία είναι ανεκτίμητο, να μείνει ως μία χρυσή εφεδρεία. Πήρε το πιο αντρίκειο Κύπελλο, ενώ ήξερε ότι ήταν τελειωμένος. Με στεναχώρησε η ανακοίνωση της Χαλκίδας, ίσως επηρεάζονται και από τα νερά. Ο κόσμος δεν θα πρέπει να διχαστεί.

Αυτό που είναι η περιουσία του ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος και δεν θα πρέπει να διχάζετε. Ακόμη και ο κ. Σαββίδης θα κριθεί εκ του αποτελέσματος. Να βάλει πλάτη και να φτιάξει το γήπεδο που θα μας πάει μπροστά. Γιατί τίτλους πήραμε αλλά μείναμε πίσω σε ευρωπαϊκό επίπεδο γιατί δεν ήμασταν οργανωμένοι. Δεν κάνεις μεταγραφές όταν τελειώνει η μεταγραφική περίοδος. Ο ΠΑΟΚ προχωράει και μπαίνει στη λογική μίας ομάδας όπως η Βιγιαρεάλ, σε μία πόλη 50.000 κατοίκων, που κατέκτησε ευρωπαϊκό τρόπαιο απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Για την αποχώρηση του Λουτσέσκου την προηγούμενη φορά σημείωσε: «Τα λάθη του παρελθόντος θα πρέπει να είναι μάθημα για όλους. Είχε ευθύνες γιατί δεν είχε θέσει τις προϋποθέσεις του και αν αληθεύει ότι του έβαλαν και ρήτρα καλά έκαναν. Και να λέμε όλοι λιγότερα και να κάνουμε έργο...", είπε για τον ΠΑΟΚ ο Φράγκος Φραγκούλης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags