Facebook Pixel Άρης: Δήλωση σοκ για τον Άρη - "Αν δεν πληρωθεί ο Οριόλ θα υπάρξει ποινή..."
| 2021-05-27 20:11:00

Δήλωση σοκ για τον Άρη - "Αν δεν πληρωθεί ο Οριόλ θα υπάρξει ποινή..."

Sportdog Team
Δήλωση σοκ για τον Άρη - "Αν δεν πληρωθεί ο Οριόλ θα υπάρξει ποινή..."

Σοβαρά φαίνονται τα προβλήματα που προκύπτουν για τους Κίτρινους με τις οφειλές που υπάρχουν για τον Ισπανό πρώην παίκτη της ομάδας, καθώς είναι πιθανό αν δεν εξοφληθεί το ποσό να μην μπορεί να κάνει μεταγραφές την περίοδο του καλοκαιριού

Άρης: Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 μίλησε ο νομικός Αντώνης Βογιατζάκης, όπου αναφέρθηκε στην υπόθεση των οφειλών από τους Κίτρινους στον Οριόλ τονίζοντας ότι αν δεν πληρωθεί θα υπάρξει transfer ban.

Για το αν κρίνει ως αναμενόμενη την απόφαση:

"Το ξέρουν καλύτερα οι άνθρωποι του Άρη και οι νομικοί αυτό".

Για το αν υπάρχει σύνδεση της παλιάς ΠΑΕ με την τωρινή για τη FIFA:

"Με βάση τα κριτήρια που θέτει η FIFA, υπάρχει σύνδεση. Χρώματα, γραφεία, όνομα, ιστορία. Για τη FIFA είναι συνέχεια του παλιού. Ο Αθλητικός νόμος ο ελληνικός που υποχρεώνει τη νέα ΠΑΕ να πάρει από τον Ερασιτέχνη χρώμα και σήμα, είναι θέμα αθλητικής διαδοχής χωρίς δεύτερη σκέψη".

Για το τι θα γίνει αν δεν πληρώσει τον Οριόλ ο Άρης:

"Θα επιβληθεί transfer ban. Απαγόρευση μεταγραφών για όσο ορίζει η απόφαση για δύο μεταγραφικές περιόδους. Εκτός αν ορίζει η απόφαση, που πρέπει να δούμε το διατακτικό της, ότι η απαγόρευση θα ισχύσει μέχρι να αποπληρωθεί ο ποδοσφαιριστής, κάτι που το θεωρώ απίθανο. Υπάρχει σε εκκρεμότητα το ban της περίπτωσης Ντουρμισάι. Υπάρχει παραβίαση του ίδιου άρθρου της FIFA, αλλά είναι κάτι διαφορετικό. Στη μια επέβαλε στον Άρη να πληρώσει τον παίκτη, στη δεύτερη είχε επιβάλλει transfer ban από την περίπτωση του Σιστόν και ο Άρης έκανε μεταγραφή. Η απαγόρευση μεταγραφών στην περίπτωση οφειλόμενων θα ισχύει μέχρι την αποπληρωμή των χρεών. Αν αποφασίσει ο Άρης που δεν έχει μεγάλη λογική, να μην πληρώσει, θα είναι στο διηνεκές".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags