Facebook Pixel Μπαρτσελόνα - Λιονέλ Μέσι: Απίστευτη ανατροπή για τη συμφωνία Μέσι και Μπαρτσελόνα - Τι αποκαλύφθηκε (ΦΩΤΟ)
| 2021-05-27 20:39:00

Απίστευτη ανατροπή για τη συμφωνία Μέσι και Μπαρτσελόνα - Τι αποκαλύφθηκε (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτη ανατροπή για τη συμφωνία Μέσι και Μπαρτσελόνα - Τι αποκαλύφθηκε (ΦΩΤΟ)

Μπορεί να θεώρησαν οι πάντες ότι το σήριαλ που εδώ και ένα χρόνο υπάρχει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με την παραμονή ή όχι του Αργεντίνου στους "μπλαουγκράνα" να έχει τελειώσει όμως ένα δημοσίευμα που έγινε γωνστό την Πέμπτη (27/5) έρχεται να βάλει άλλη τροπή και να δώσει συνέχεια σε μια υπόθεση... θρίλερ

Μπαρτσελόνα - Λιονέλ Μέσι: Φαίνεται ότι το σήριαλ μεταξύ του Αργεντίνου και των Καταλανών θα συνεχιστεί παρά το γεγονός ότι πολλοί θεώρησαν το θέμα λήξαν. Συγκεκριμένα πολλοί ήταν αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο σούπερ σταρ της Μπάρτσα έχει πρόταση συνεργασίας δύο χρόνων στα χέρια του, όμως κάτι τέτοιο μάλλον δεν ισχύει.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από ευρωπαϊκά μέσα το μόνο που έχει γίνει είναι μια κρούση από τους "μπλαουγκράνα" και αυτή κυρίως ανεπίσημη για να μάθουν τι ακριβώς θέλει ο Αργεντίνος. Ο Λιονέλ Μέσι περιμένει την πρόταση από την Μπαρτσελόνα ώστε μαζί με τον μανάτζέρ του, που είναι ο πατέρας του, να δει αν θα την αποδεχθεί, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags