Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτές είναι οι πρώτες αποφάσεις Λουτσέσκου για ΠΑΟΚ - Ποιες οι κινήσεις του
| 2021-05-27 19:57:00

Αυτές είναι οι πρώτες αποφάσεις Λουτσέσκου για ΠΑΟΚ - Ποιες οι κινήσεις του

Sportdog Team
Αυτές είναι οι πρώτες αποφάσεις Λουτσέσκου για ΠΑΟΚ - Ποιες οι κινήσεις του

Μπορεί να βρίσκεται επίσημα στον πάγκο του "δικεφάλου του Βορρά" μόλις μια μέρα, όμως όλα δείχνουν ότι ο Ρουμάνος έχει κάνει τις πρώτες κινήσεις του με σκοπό να οργανώσει το τμήμα άμεσα ώστε να βρίσκεται στην κατάλληλη κατάσταση όταν ξεκινήσουν οι επίσημες διοργανώσεις

ΠΑΟΚ: Ολλανδία τέλος για τον "δικέφαλο του Βορρά", καθώς μετά από αρκετά χρόνια αποφάσισε να αφήσει τον αγαπημένο του προορισμό για προετοιμασία και να επισκεφτεί την Αυστρία για το βασικό στάδιο. Σύμφωνα με όσα ισχύουν μέχρι τώρα οι "ασπρόμαυροι" θα αναχωρήσουν στις 29 Ιουνίου και θα επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη στις 13 Ιουλίου. Εκεί θα γίνουν και αρκετά φιλικά, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλάνε για τέσσερις αναμετρήσεις.

Για τον ΠΑΟΚ θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν στην Αυστρία εδώ και πολλά χρόνια, όμως είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με όσα έχουν δει από το κέντρο μιας και πως συνεργάζονται με μία από τις κορυφαίες εταιρείες του είδους που κανονίζει την προετοιμασία σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags