Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Χαμός" με Σάμαρη - "Φούντωσαν" οι φήμες για επιστροφή - Τι ισχύει με τον Έλληνα άσο!
| 2021-05-27 21:08:00

"Χαμός" με Σάμαρη - "Φούντωσαν" οι φήμες για επιστροφή στον Ολυμπιακό - Τι ισχύει με τον Έλληνα άσο!

Sportdog Team
"Χαμός" με Σάμαρη - "Φούντωσαν" οι φήμες για επιστροφή στον Ολυμπιακό - Τι ισχύει με τον Έλληνα άσο!

Στο προσκήνιο και πάλι η περίπτωση του διεθνούς παίκτη, που "παίζει" δυνατά στα ρεπορτάζ των Ερυθρολεύκων. "Ζουμερό" παρασκήνιο για τον ποδοσφαιριστή της Μπενφίκα.
 

Ολυμπιακός: Τις τελευταίες ημέρες φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν τον Σάμαρη να επαναπατρίζεται στη χώρα μας για χάρη του Ολυμπιακού, ωστόσο η αλήθεια είναι πως με τα τωρινά δεδομένα δεν τίθεται θέμα άμεσης επιστροφής του στη χώρα μας.

Ο Σάμαρης βρίσκεται αρκετά χρόνια στους Πορτογάλους, με τους οποίους δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023 και έχει έντονη διάθεση προκειμένου να εξαντλήσει το συμβόλαιο του εκεί. Εξάλλου στην παρούσα φάση αναρρώνει από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί και έχει ως αποτέλεσμα να έχει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς από τις 8 Γενάρη.

Όπως και να έχει θέλει από τη νέα χρονιά να είναι υγιής και να βρίσκεται στο μέρος που βρίσκεται από το μακρινό 2014, όντας πλέον και αρχηγός στην πορτογαλική ομάδα. Για την ιστορία, πλέον η αξία του βρίσκεται στα 2 εκατ. ευρώ, με τον ίδιο να οδεύει στο 32ο έτος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη Βαρκελώνη ο ατζέντης του Φορτούνη - Μεγάλο μπαμ με αντίκτυπο στην Ελλάδα - "Χρυσή" υπογραφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags