Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Εξτρέμ με έκρηξη και ταχύτητα για ΠΑΟ - Παίκτης του Τεν Κάτε - Ξανά στην Ελλάδα ο Πέδρο Κόντε..."
| 2021-05-27 21:35:00

"Εξτρέμ με έκρηξη και ταχύτητα για ΠΑΟ - Παίκτης του Τεν Κάτε - Ξανά στην Ελλάδα ο Πέδρο Κόντε..."

του Γιώργου Κτενά
"Εξτρέμ με έκρηξη και ταχύτητα για ΠΑΟ - Παίκτης του Τεν Κάτε - Ξανά στην Ελλάδα ο Πέδρο Κόντε..."

Ο ακραίος που παίζει για το Τριφύλλι και ο φορ που αρέσει ξανά στους Πράσινους. Δύο γνωστά ονόματα επιστρέφουν στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και σίγουρα θα απασχολήσουν ενόψει καλοκαιριού. Το Sportdog.gr αναλύει τα δεδομένα και τα προφίλ τους.

Παναθηναϊκός: Το όνομα του Κογκολέζου εξτρέμ, Πολ-Ζοσέ Εμποκού, συνδέθηκε με τους Πράσινους, που τον γνωρίζουν καλά από την πρώτη του θητεία στο Τριφύλλι, και το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Δημήτρη Σιώρη, που είναι expert στο πρωτάθλημα των ΗΑΕ, για να συλλέξουμε χρήσιμες πληροφορίες.

"Δεν έκανε τη διαφορά στην Αλ Ουάχντα - Έχει έκρηξη και ταχύτητα - Θετικά στοιχεία"

Δημήτρη, ποια είναι άποψή σου για τον Εμποκού;

"Ο Εμποκού έπαιζε βασικός στην Αλ Ουάχντα, με προπονητή μάλιστα το τελευταίο διάστημα τον Τεν Κάτε. Ήταν βασικός μεν αλλά δεν έκανε τίποτα ιδιαίτερο. Μάλιστα, δεν τον είχαν δηλωμένο στο Τσάμπιονς Λιγκ που υπάρχει περιορισμός με τους ξένους, κι αυτό κάτι δείχνει".

Πώς είναι αγωνιστικά η κατάστασή του;

"Τον θεωρώ παίκτη με θετικά στοιχεία, αλλά σοβαρά συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν σε αυτό το πρωτάθλημα. Ειδικά στα Εμιράτα που δεν είναι ίδιο επίπεδο με τη Σαουδική Αραβία. Έχει έκρηξη και ταχύτητα αλλά δεν έκανε τη διαφορά στην Αλ Ουάχντα".

"Δεν κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό - Μπορεί να απασχολήσει ο Πέδρο Κόντε - Τυχερός με Γιοβάνοβιτς"

Μπορεί να κάνει τη διαφορά αν έρθει στην Ελλάδα;

"Δε νομίζω, γιατί δεν κατάφερε να την κάνει στα Εμιράτα, εδώ θα την κάνει εδώ; Στα Εμιράτα το πρωτάθλημα είναι ανοιχτό, με σοφτ κορμιά και πάλι δεν ξεχώρισε".

Ο Εμποκού συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό ως παίκτη που έχει δει ο Γιοβάνοβιτς, από τη θητεία του στα Εμιράτα, και τον ξέρει. Υπάρχει άλλος εκεί που θα μπορούσε να απασχολήσει;

"Ένα παίκτης που θα μπορούσε να έρθει ως ελεύθερος και να βοηθήσει, είναι ο γνωστός μας Πέδρο Κόντε, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τη Σαμπάμπ Αλ Αχλί. Μέτρια χρόνια στην Αλ Ουάσλ έκανε ο Φιγκεϊρέδο και ίσως οι Άραβες να κοιτάξουν να τον αντικαταστήσουν".

Τέλος, θέλω να μου πεις δύο λόγια για τον Γιοβάνοβιτς, που βρίσκεται εδώ και κάμποσα χρόνια στο αραβικό ποδόσφαιρο;

"Τον θεωρώ εξαιρετικό προπονητή, έχει πολύ καλό όνομα στα ΗΑΕ. Πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει, είναι εργατικός, τυχερος ο Παναθηναϊκός που τον έχει, θα παίξει σημαντικό ρόλο και του κολομπ0ου΄ρδα που γνωρίζει και θα τον έχει μαζί του. Ο Γιοβάνοβιτς έχει ίδιους συνεργάτες εδώ και χρόνια, κι αυτό είναι σημαντικό. Τίμιος και ο Κόντης αλλά ήταν σε ομάδα που έδινε μάχη για την παραμονή της αλλά απολύθηκε ο Κόντης και η ομάδα του δεν τα κατάφερε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκάει" η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού με... σφραγίδα Γιοβάνοβιτς - "Καθαρίζει" ο Αλαφούζος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags