Facebook Pixel Του την έχουν... στημένη οι ΠΑΟΚτσήδες του Ραζβάν - "Πρωτάθλημα ή... θάνατος, το ξέρει"
| 2021-05-27 22:31:00

Του την έχουν... στημένη οι ΠΑΟΚτσήδες του Ραζβάν - "Πρωτάθλημα ή... θάνατος, το ξέρει"

Sportdog Team
Του την έχουν... στημένη οι ΠΑΟΚτσήδες του Ραζβάν - "Πρωτάθλημα ή... θάνατος, το ξέρει"

Μόνο εύκολη δεν θα είναι η δεύτερη θητεία του Ρουμάνου τεχνικού στον "δικέφαλο του Βορρά" μιας και αρκετοί φίλοι της ομάδας δεν ξεχνάνε τον τρόπο που έφυγε από τη Θεσσαλονίκη πριν λίγα χρόνια, ενώ υπάρχουν και αυτοί που θεωρούν ότι η διοίκηση Σαββίδη αδίκησε με αυτή την κίνηση τον Πάμπλο Γκαρσία

ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 μίλησε ο πρώην παίκτης του "δικεφάλου του Βορρά" Τασος Τασιόπουλος όπου μίλησε για την επιστροφή του Ρουμάνου τεχνικού στην ομάδα.

Αν περίμενε την αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟΚ: "Δεν το περίμενα, το διάβασα από κάποιες διαρροές στο ίντερνετ. Από εκεί άκουσα αλλά δεν πίστευα ότι μπορούσε να γίνει. Ήρθε η κατάκτηση του Κυπέλλου και έδινε αβαντάζ στον προπονητή για αν παραμείνει γιατί δεν υπήρχε κάτι ανάλογο πριν".

Για το ότι φαίνεται να ήταν ειλημμένη η απόφαση για την αντικατάσταση του Γκαρσία πριν το τελικό: "Το έχω διαβάσει. Από τη μια υπάρχει ο πλέον συμπαθής ο Πάμπλο με πολλή δουλειά στις ακαδημίες, είχε εξέλιξη πολλών παιδιών και σε μία πολύ δύσκολη περίοδο πήρε το κύπελλο. Από την άλλη έρχεται ένας πολύ πετυχημένος προπονητής. Από τη μια ο πλέον δημοφιλής από την άλλη ο πλέον πετυχημένος. Ο κ. Σαββίδης και οι συνεργάτες του ξέρουν τι θέλουν. Αμέσως δημιουργούνται απαιτήσεις γιατί υπήρχε συμπάθεια προς τον Πάμπλο. Κράτα τη συζήτηση να την κάνουμε μετά από 3 χρόνια. Ο Σαββίδης μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου έφερε έναν πιο έμπειρο προπονητή και μετά από 3 χρόνια ο Γκαρσία να έρθει πίσω για να πάρουν τίτλους. Ίσως ο Σαββίδης να ήθελε να προστατεύσει το αύριο του ΠΑΟΚ".

Αν θα επέστρεφε αν ο ίδιος ήταν στη θέση του Γκαρσία: "Δεν είναι εύκολο όταν έχεις πάει σε ένα υψηλότερο επίπεδο και πετυχαίνεις πράγματα. Και οι δύο έχουν ταμπεραμέντο, θα διαλευκανθεί στη μεταξύ τους συζήτηση. Δεν είναι καθόλου εύκολο να ξαναγυρίσεις. Είναι προπονητική παρακαταθήκη το Κύπελλο για τον Γκαρσία. Το ρεζουμέ είναι το τετ α τετ. Τι θα του πει ο Σαββίδης".

Για την επιστροφή Λουτσέσκου: "Με την κίνηση που έγινε οτιδήποτε άλλο εκτός από πρωτάθλημα είναι αποτυχία. Ο Λουτσέσκου είναι προπονητής υψηλού επιπέδου. Θα είναι πρωτάθλημα η θάνατος. Το ξέρει και ο Λουτσέσκου αυτό".

Για το νέο πρωτάθλημα: "Θα είναι τρομερά ανταγωνιστικό, τότε η ομάδα έμπαινε ως φαβορί. Τώρα θα είναι όλοι κοντά στην εκκίνηση. Θα έχουμε πολύ δυνατό πρωτάθλημα", είπε για τον ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου ο πρώην παίκτης της ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags