Facebook Pixel UEFA: Η UEFA θέλει να κάνει το Champions League σαν τη Euroleague - Απίστευτη πρόταση (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-27 23:14:00

Η UEFA θέλει να κάνει το Champions League σαν τη Euroleague - Απίστευτη πρόταση (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Η UEFA θέλει να κάνει το Champions League σαν τη Euroleague - Απίστευτη πρόταση (ΦΩΤΟ)

Είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει... θορυβηθεί πολύ από την δημιουργία της European Super League και προσπαθεί με διάφορες προτάσεις να αναβαθμίσει το προϊόν της, καθώς μια μέρα μετά από την φήμη για την μη ύπαρξη του κριτηρίου του εκτός έδρας γκολ, έρχεται ακόμα μια σκέψη που αλλάζει τα δεδομένα

UEFA: Μόλις λίγες μέρες μας χωρίζουν από τον μεγάλο τελικό του Champions League, το Σάββατο (29/5), όμως η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει άλλα στο... μυαλό της.Σύμφωνα με τους Times υπάρχει η σκέψη, και μάλιστα πολύ σοβαρά, να υπάρχει Final Four στην διοργάνωση αλλάζοντας για πάντα το φορμάτ που ξέραμε. Συγκεκριμένα σκέφτονται αντί ενός τελικού σε ουδέτερη έδρα την ύπαρξη μονών ημιτελικών και τελικού στην ίδια πόλη για να υπάρξει μια "εβδομάδα Champions League", στα πρότυπα της Euroleague. 

Οι οριστικές αποφάσεις αναμένονται για τον Δεκέμβριο ε σχετική συνέλευση των μελών της εκτελεστικής επιτροπής που θα προγραμματιστεί, όμως η σκέψη της UEFA δεν άργησε να φέρει αντιδράσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση Φιλάθλων να διαμαρτύρεται πως το εν λόγω φορμάτ θα αποδειχθεί πολύ ακριβό για τους υποστηρικτές των ομάδων.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags