Facebook Pixel Sportdog.gr | "Φέρνει... Λιβάγια ο Ολυμπιακός - Σκάει τρία εκατ. για καλύτερο του Μπρούμα - Μπουκαδόρος με γκολ"
| 2021-05-28 10:00:00

"Φέρνει... Λιβάγια ο Ολυμπιακός - Σκάει τρία εκατ. για καλύτερο του Μπρούμα - Μπουκαδόρος με γκολ"

του Γιώργου Κτενά
"Φέρνει... Λιβάγια ο Ολυμπιακός - Σκάει τρία εκατ. για καλύτερο του Μπρούμα - Μπουκαδόρος με γκολ"

Ποιος έρχεται από την Ιταλία για να παίξει βασικός του χρόνου στο Λιμάνι; Το sportdog.gr αναλύει το προφίλ του νέου παίκτη που απασχολεί μεταγραφικά τους Πειραιώτες. Πού παίζει, ποια τα χαρακτηριστικά του και τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Το όνομα του Κιρίλ Ντεσπόντοφ συνδέθηκε ξανά τις τελευταίες ημέρες με τους Πειραιώτες (οι οποίοι παρακολουθούν την περίπτωσή του από το 2018!) και το sportdog.gr μίλησε με τον Γιώργο Κούλη, που γνωρίζει άριστα το βουλγαρικό ποδόσφαιρο, για να μάθουμε πώς ήταν η φετινή παρουσία του.

Ο 24χρονος Βούλγαρος άσος ανήκει στην Κάλιαρι και φέτος αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη βουλγαρική Λουντογκόρετς, και σε 28 παιχνίδια είχε 13 ασίστ και 6 γκολ.

"Θυμίζει Λιβάγια - Μπουκαδόρος και καλύτερος από Μπρούμα - Αυτά θα δώσει στον Ολυμπιακό"



"Είναι πολύ καλός παίκτης, παίζει ως δεύτερος επιθετικός αλλά και ως εξτρέμ. Είχε καλά νούμερα φέτος, έχει τεχνική, είναι δυνατός. Περισσότερο μοιάζει στον Λιβάγια το στιλ του, είναι δεύτερος φορ, αλλά φέτος χρησιμοποιήθηκε ως εξτρέμ. Είναι μπουκαδόρος, πασάρει πολύ καλά σαν τον Λιβάγια, ενώ έχει και το γκολ πολύ περισσότερο από τον Μπρούμα. Έβγαλε πολλά 90λεπτα φέτος, ήταν δανεικός από την Κάλιαρι και θεωρώ ότι μπορεί να δώσει στον Ολυμπιακό, αν έρθει, τα γκολ που δεν πήρε φέτος από τους εξτρέμ του, πλην του Μασούρα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο καλός συνάδελφος.

"Βασικός στον Ολυμπιακό - Τον παίρνει με 3 εκατ. - Μπαλαδόφατσα"

Θα μπορούσε να είναι βασικός Ολυμπιακό και σε ποιο επίπεδο είναι η αξία του;

"Αν ο Μαρτίνς συνεχίσει να παίζει με 3-4-3, θα φέρει οπωσδήποτε εξτρέμ ο Ολυμπιακός. Άρα θεωρώ ότι όπως είναι τώρα η ομάδα, ο Ντεσπόντοφ μπορεί να παίξει βασικός. Για την τιμή του δεν μπορεί να ξέρει κανείς ποτέ τι θα ζητήσει μια ιταλική ομάδα, γιατί ανήκει στην Κάλιαρι. Αλλά με βάση όσα έχω δει, πρέπει η τιμή του να είναι κάπου στα 3 εκατ. ευρώ". 

Τέλος, σε ποιο σχήμα πιστεύεις ότι θα ταίριαζε στον Ολυμπιακό;

"Με τον Μασούρα στην άλλη πλευρά και τον Αραμπί κορυφή, παίζει μια χαρά. Έχει το γκολ, θα προσθέσει γκολ στον Ολυμπιακό. Η θέση του θεωρώ ότι είναι περισσότερο δεύτερος φορ. Μοιάζει και σωματοτπικά με τον Λιβάγια και είναι μπαλαδόφατσα. Θεωρώ ότι είναι παίκτης που ταιριάζει στο στιλ του Μαρτίνς".


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags