Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Γιώργος Τουρσουνίδης: Ατάκες "φωτιά" από Τουρσουνίδη για ΠΑΟΚ και Γκαρσία - "Ούτε εγώ θα δεχόμουν, πίστευα θα μείνει"
| 2021-05-28 23:46:00

Ατάκες "φωτιά" από Τουρσουνίδη για ΠΑΟΚ και Γκαρσία - "Ούτε εγώ θα δεχόμουν, πίστευα θα μείνει"

Sportdog Team
Ατάκες "φωτιά" από Τουρσουνίδη για ΠΑΟΚ και Γκαρσία - "Ούτε εγώ θα δεχόμουν, πίστευα θα μείνει"

Άστραψε και... βρόντηξε ο πρώην αρχηγός του "δικεφάλου του Βορρά" σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης καθώς πήρε θέση για το θέμα των... ημερών που δεν είναι άλλο από την αποχώρηση του Ουρουγουανού τεχνικού από τον πάγκο της ομάδας και την έλευση του Ραζβάν Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ - Γιώργος Τουρσουνίδης: Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο πρώην αρχηγός του "δικεφάλου του Βορρά" τόσο για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, όσα και για την δημιουργία της Β' ομάδας. 

"Θα είναι ένα πρωτάθλημα διαφορετικό και δυνατό. Οι παίκτες θα έχουν άλλες παραστάσεις απ' ότι στην Κ19. Σαν επιλογή και λύση είναι πολύ καλή. Στην Κ19 στο μυαλό και στην νοοτροπία είναι παιδιά, ενώ αυτό θα είναι πιο σκληρό και μέσα απ' αυτό θα φανεί αν μπορούν να κάνουν το παραπάνω άλμα. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να υλοποιηθεί, αλλά νομίζω ότι πρέπει να δώσουν βαρύτητα στον νεαρό Έλληνα παίκτη". 

Συνέχισε λέγοντας: "Δεν θα δεχόμουν εγώ την πρόταση που δέχθηκε ο Γκαρσία. Αν θέλει να παραμείνει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, εντάξει, αλλά σαν προπονητικό βήμα θεωρώ ότι είναι πισωγύρισμα. Είναι καθαρά απόφαση του Γκαρσία αν τον καλύπτει αυτή η πρόταση. Ακουγόταν για προπονητή. Πίστευα, όμως, ότι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου ότι ο Γκαρσία θα παρέμενε. Το είχα πει ότι θα ήταν καλό να μείνει, να κάνει την προετοιμασία και να έχει τον έλεγχο της χρονιάς και μετά να τον κρίνουμε. 

Η επιλογή του Λουτσέσκου, βέβαια, είναι η καλύτερη, είναι ο πιο πετυχημένος που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα. Δεν θα είναι ίδια η κατάσταση με την προηγούμενη φορά, θέλει πολύ δουλειά, έχουν φύγει πολλοί παίκτες. Αλλά ξέρει πολύ καλά πως να λειτουργήσει τον ΠΑΟΚ και ξέρει πως να φτάσει στο υψηλότερο σκαλοπάτι. Οι απαιτήσεις είναι υψηλές και έτσι πρέπει να λειτουργήσει ο ΠΑΟΚ, να κοιτάει ψηλά. Μετά το νταμπλ περιμέναμε ακόμη μεγαλύτερα πράγματα, αλλά είχαμε δύο άσχημα χρόνια. Μπράβο που δείχνει ο κ. Σαββίδης ότι θέλει ξανά το πρωτάθλημα". 

Τόνισε ότι: "Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, ήταν μία πολύ δύσκολη σεζόν. Όχι μόνο με την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά με την γενικότερη εικόνα. Συγχαρητήρια στον οργανισμό του ΠΑΟΚ για το τρόπαιο", είπε ο Γιώργος Τουρσουνίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags