Facebook Pixel "Βόμβα" στον Άρη με βασικότατο παίκτη - Ο Καρυπίδης αργεί και αυτός μπορεί να την... κάνει
| 2021-05-30 17:01:00

"Βόμβα" στον Άρη με βασικότατο παίκτη - Ο Καρυπίδης αργεί και αυτός μπορεί να την... κάνει

Sportdog Team
"Βόμβα" στον Άρη με βασικότατο παίκτη - Ο Καρυπίδης αργεί και αυτός μπορεί να την... κάνει

Αρκετά είναι τα προβλήματα που έχουν οι Κίτρινοι καθώς δεν φτάνει το... άγχος για την πιθανή απαγόρευση μεταγραφών, ο Θοδωρής Καρυπίδης βλέπει και παίκτη που την φετινή χρονιά ήταν από τους κορυφαίους να μην έχει ακόμα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, μιας και φαίνεται ότι έχουν μπει... σφήνα κι άλλοι σύλλογοι.

Άρης - Γιώργος Δεληζήσης: Μπορεί το θέμα του νέου συμβολαίου του Έλληνα αμυντικού να θεωρείται τυπικό, μιας και οι Κίτρινοι τα έχουν βρει μαζί του, όμως το πρόβλημα είναι ότι ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Κι αν ακούστηκε αρκετά έντονα τον προηγούμενο καιρό ότι ο Θοδωρής Καρυπίδης θα τον έβρισκε στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί το θέμα, κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη.

Όσο οι Κίτρινοι βέβαια καθυστερούν ο αρχηγός της ομάδας έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του και μάλιστα από συλλόγους της Superleague, αλλά και από το εξωτερικό μιας και το συμβόλαιό του κανονικά λήγει σε ένα μήνα.

Ο Γιώργος Δεληζήσης βέβαια έχει θέσει σε προτεραιότητα την ανανέωση του συμβολαίου του, όμως κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει αν ο Άρης αργήσει κι άλλο ή αν οι εξελίξεις στην ομάδα δεν είναι καλές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags