Facebook Pixel Πεπ Γκουαρδιόλα - Μάντσεστερ Σίτι: Απίστευτο! Για αυτό έχασε το Champions League η Σίτι - Η... κατάρα και ο... Τουρέ
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-30 21:51:00

Απίστευτο! Για αυτό έχασε το Champions League η Σίτι - Η... κατάρα και ο... Τουρέ

Sportdog Team
Απίστευτο! Για αυτό έχασε το Champions League η Σίτι - Η... κατάρα και ο... Τουρέ

Μπορεί όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη να θεωρούσε ότι η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θα κατακτούσε το τρόπαιο στον τελικό απέναντι με την Τσέλσι το Σάββατο (29/5), όμως η είδηση μιας... κατάρας που υπάρχει έκανε πολλούς να καταλάβουν το λόγο που οι "Πολίτες" έφυγαν με... άδεια χέρια από το Ντραγκάο.

Πεπ Γκουαρδιόλα - Μάντσεστερ Σίτι: Όλη την χρονιά οι Πολίτες φάνταζαν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Champions League, με τον Καταλανό τεχνικό να έχει 10 χρόνια από τότε που το κατέκτησε τελευταία φορά.

Μετά την ήττα από Τσέλσι πολλοί ήταν εκείνοι που έψαξαν να βρουν την αιτία μιλώντας για λάθος τακτική, για κακή προετοιμασία της ομάδας ή ακόμη και για μια κακή μέρα ή ατυχία, όμως το πρόβλημα τελικά ήταν πολύ... μεγαλύτερο.

Συγκεκριμένα το 2018 ο μάνατζερ του Γιαγιά Τουρέ, Ντμίτρι Σελούκ είχε αφήσει να εννοηθεί ότι η ποινή του τεχνικού των Citizens, για την μην χρησιμοποίηση του παίκτη του θα ήταν... βαριά, μιας και θα πέσει πάνω του μια αφρικανική... κατάρα.

"Ο Γκουαρντιόλα με αυτό που έκανε στον Γιάγια έστρεψε όλη την Αφρική εναντίον του. Πολλοί Αφρικανοί απομακρύνθηκαν από τη Μάντσεστερ Σίτι και είμαι σίγουρος πως πολλοί σαμάνοι στην Αφρική δεν θα του επιτρέψουν στο μέλλον να κατακτήσει το Champions League. Θα είναι για τον Πεπ μια αφρικανική κατάρα. Θα δείτε αν έχω δίκιο ή όχι. Τελειώνοντας την καριέρα του Γιάγια στη Σίτι δεν έκανε απλώς ένα λάθος, αλλά έγκλημα. Θα δείτε τι δύναμη έχουν οι σαμάνοι στην Αφρική. Να το θυμάστε", είχε δηλώσει για τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags