Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τα... σκάει "χοντρά" ο Μαρινάκης για εξτρέμ - Αυτούς τους παιχταράδες "κοιτάει" ο Ολυμπιακός
| 2021-05-30 18:51:00

Τα... σκάει "χοντρά" ο Μαρινάκης για εξτρέμ - Αυτούς τους παιχταράδες "κοιτάει" ο Ολυμπιακός!

Sportdog Team
Τα... σκάει "χοντρά" ο Μαρινάκης για εξτρέμ - Αυτούς τους παιχταράδες "κοιτάει" ο Ολυμπιακός!

Με την δεδομένη αποχώρηση του Μπρούμα από τους "ερυθρόλευκους" είναι δεδομένο ότι οι Πειραιώτες θα κοιτάξουν να ανεβάσουν το επίπεδο αυτής της θέσης και ήδη ακούγονται αρκετά ονόματα, ενώ δείχνει και την θέληση του Βαγγέλη Μαρινάκη να δώσει αρκετά χρήματα για να τους φέρει στο Λιμάνι.

Ολυμπιακός: Ήδη... έσκασαν τα πρώτα ονόματα που κοιτάνε οι "ερυθρόλευκοι" για την θέση του εξτρέμ της νέας χρονιάς. Πρόκειται για τρεις διαφορετικούς μεταξύ τους παίκτες που σίγουρα όμως μπορούν να δώσουν πολλά την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Αλασάν Ενταό που αγωνίζεται στην Καραγκουμρούκ στην Τουρκία με 11 γκολ και 9 ασίστ σε 40 ματς φέτος. Ο 24χρονος εκτός από εξτρέμ μπορεί να παίξει και σαν επιθετικός, ενώ είναι μια φορά διεθνής με την Σενεγάλη και κοστολογείται πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ.

Η άλλη περίπτωση είναι ο 29χρονος Γαλλοαλγερινός Ρασίντ Γκεζάλ. Οι Πειραιώτες είχαν προσπαθήσει και παλιότερα να τον κάνουν δικό τους, χωρίς όμως επιτυχία. Ήταν δανεικός στην Μπεσίκτας από την Λέστερ και φέτος είχε 35 συμμετοχές με 8 γκολ και 18 ασίστ.

Τέλος υπάρχει και ο... γνωστός Ζορζ Κεβίν Ενκτουντού, που ήταν και πέρυσι στη λίστα των Πειραιωτών και εν τέλει αποκτήθηκε ο Μπρούμα. Εκεί που ποντάρουν οι πρωταθλητές είναι το γεγονός ότι υπάρχουν καλές σχέσεις με τον ατζέντη του, ενώ φέτος έπαιξε 38 φορές με 8 γκολ και 5 ασίστ με την Μπεσίκτας.

Σίγουρα πρόκειται για δύσκολες υποθέσεις και οι τρεις, όμως ο Ολυμπιακός θα παλέψει και τις τρεις και ιδιαίτερα αυτή του Εντάο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags