Facebook Pixel Superleague: Ελλάδα ο Κάναντι, συμβόλαιο 200.000plus - Για Ιωνικό top όνομα της ΑΕΚ - Τα διπλά από Μπέο ο Σπανός
| 2021-05-30 18:22:00

Ελλάδα ο Κάναντι, συμβόλαιο 200.000plus - Για Ιωνικό top όνομα της ΑΕΚ - Τα διπλά από Μπέο ο Σπανός

GOALάρες by Εvaggelistis
Ελλάδα ο Κάναντι, συμβόλαιο 200.000plus - Για Ιωνικό top όνομα της ΑΕΚ - Τα διπλά από Μπέο ο Σπανός

Οι δανεικοί της Ένωσης και η φημολογία για τον Αυστριακό κόουτς. Πότε και γιατί ήρθε στην χώρα μας, ποιες ομάδες τον θέλουν και με πόσα χρήματα μπορεί να κλείσει η συμφωνία. Οι... καραμπόλες με Χάβο και Πετράκη και η γενναία αύξηση στον Άνχελ Λόπεθ.

Superleague: Σούπερλιγκ δεν είναι μόνο οι Big 5. Για αυτό οι σημερινές (5) Goalαρες είναι αφιερωμένες σε Ιωνικό, Απόλλων κι Ατρόμητο και σε πρόσωπα όπως ο Νταμίρ Κάναντι, ο Γιάννης Πετράκης, ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ο Ανχελ Λόπεθ όπως και σε μια σειρά παικτών που ακούγονται για δανεικοί.

1η) Ο Νταμίρ Κάναντι είναι εδώ και δυο ημέρες στην αγαπημένη του Ελλάδα ενώ θα μείνει και την άλλη εβδομάδα. Επισήμως για διακοπές αφού έτσι κι αλλιώς έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με την Αλταχ, την οποία κατάφερε να σώσει, πετυχαίνοντας ένα μικρό θαύμα, σε σχέση με την θέση (ουραγού) που είχε, όταν την ανέλαβε (αμέσως μετά την αποχώρηση του από τον Ατρόμητο). Βέβαια αν βρει ομάδα που τον συγκινεί, με ένα μπάι άουτ 60.000 ευρώ το σπάει...

2η) Ο Κάναντι όντως έπαιξε (τουλάχιστον σε επίπεδο σκέψης ή βολιδοσκόπησης) για τον Ιωνικό του Γιάννη Τσιριγώτη ενώ η παρουσία του στην Αθήνα ξανά συνέπεσε με την φημολογία πως συζητάει με τον Απόλλωνα του Μονεμβασιώτη. Ο Χάβος δεν συνεχίζει ενώ ο Γιάννης Πετράκης που φάνταζε ως φαβορί για τον πάγκο της ομάδας της Ριζούπολης, είναι πολύ... διστακτικός! Όχι πως ο Αυστριακός θα πήγαινε τόσο εύκολα (άλλο Άρης ή ΟΦΗ κι άλλο Απόλλωνας) ενώ και το κασέ του είναι plus 200 χιλιάρικα. Οπότε...

3η) Όσον αφορά στον νεοφώτιστο Ιωνικό, μπορεί να ακούστηκαν τα ονόματα των Παράσχου, Χάβου, Κάναντι για τον πάγκο του, αλλά όπως φαίνεται θα συνεχίσει με τον προπονητή που τον ανέβασε, τον Σπανό (και... βλέπουν).Θα τον ενισχύσουν όμως, με παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ιωνικού(από τα αγαπημένα παιδιά του Κανελλάκη), σε θέση τεχνικού διευθυντή ή γενικού διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο λόγος για τον Γιάννη Ξανθόπουλο, που όλα δείχνουν πως επιστρέφει στον Ιωνικό.

4η) Ο ηγέτης του Ιωνικού περιμένει ενίσχυση με δανεικούς παίκτες από την ΑΕΚ. Είναι γνωστές άλλωστε οι στενές σχέσεις του με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, το δεξί χέρι του Δημητρη Μελισσανίδη. Και την περασμένη σεζόν, στην Super League 2, περίμενε αλλά δεν θέλησαν να πάνε κάποιοι "κιτρινόμαυροι". Τώρα που ανέβηκε θα είναι άλλο το κίνητρο και ήδη ακούγονται διάφορα ονόματα (Τσέλιος, Αλμπάνης, Ιατρούδης, Κοσσίδης, Σαμπανάτζοβιτς μέχρι και του Χνιντ)!

5η) Ο Ανχελ Λόπεθ όχι μόνο πήγε σε... ανώτερο πάγκο (του Ατρόμητου) αλλά και σε πιο λάρτζ ιδιοκτήτη (Σπανός), που σχεδόν του διπλασίασε τις αποδοχές του σε σχέση με εκείνες που είχε στον Βόλο του Μπέου (καθάριζε λιγότερο από 5 χιλιάρικα μηνιαίως)! Για τον Ισπανό τεχνικό να πούμε πως ασχολείται προσωπικά και δεν το αφήνει στο γυμναστή το θέμα της φυσικής κατάστασης των παικτών ενώ όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν στο Περιστέρι, πιστεύει πάρα πολύ σε αυτόν ο Σπανός. Περισσότερο κι από τον... Γιαννίκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο "μπαμ" Μαρινάκη από Κίνα - Οικονομική υπέρβαση - Από τον τελικό Σίτι-Τσέλσι… στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags