Facebook Pixel Sportdog.gr | Το... καλύτερο γκολ του - Η κουκλάρα Έλληνα άσου, η απίθανη γνωριμία τους και ο χωρισμός-βόμβα (ΦΩΤΟ)
| 2021-05-31 12:20:00

Το... καλύτερο γκολ του - Η κουκλάρα Έλληνα άσου, η απίθανη γνωριμία τους και ο χωρισμός-βόμβα (ΦΩΤΟ)

Του Αδέσποτου
Το... καλύτερο γκολ του - Η κουκλάρα Έλληνα άσου, η απίθανη γνωριμία τους και ο χωρισμός-βόμβα (ΦΩΤΟ)

Σε μία έξοδο του ζευγαριού, η πρώην φέρνει και την κολλητή της, η οποία έφερε άλλη κολλητή της. Η τελευταία έμελλε να γίνει η... νυν. Τί σου είναι η χημεία και ο έρωτας!

Μέσω μιας φωτογραφίας στο Instagram στις αρχές Μαΐου, η σύντροφος του Δημήτρη Πέλκα, Κυβέλη Μάρδα, έκανε γνωστή την… ευτυχία της.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν της Φενέρμπαχτσε της έκανε πρόταση γάμου. Είναι η κοπέλα το αρχικό γράμμα της οποίας είχε σχηματίσει ο παίκτης όταν πέτυχε το το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ στη μεγάλη νίκη επί της Μπεσίκτας με 3-1 στην Τούμπα. Στον αέρα της εκπομπής Αδέσποτοι στον Alpha 989 ακούστηκε ένα ζουμερό παρασκήνιο για τον παίκτη του ΠΑΟΚ.

Πριν γνωρίσει την Κυβέλη ο Πέλκας είχε σοβαρή σχέση με άλλη κοπέλα. Ο χωρισμός τους έσκασε σαν βόμβα τον Μάρτιο του 2020. Αναφορές υποστήριζαν, ότι λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ο διεθνής ποδοσφαιριστής Δημήτρης Πέλκας και η μελαχρινή καλλονή Εύη Δαρλοπούλου αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, χωρίζοντας μετά από πέντε χρόνια σχέσης. Τί είχε γίνει λοιπόν;

Σε μία έξοδο του ζευγαριού, η πρώην του Πέλκα φέρνει και την κολλητή της, η οποία έφερε άλλη κολλητή της. Η τελευταία έμελλε να γίνει η... νυν. Πάει ο Πέλκας, μαγεύεται, ερωτεύεται και παράτησε τη μνηστή του. Τί σου είναι η χημεία και ο έρωτας!

Και η ίδια πάντως το λέει η καρδούλα της. Η Κυβέλη Μάρδα, είναι φοιτήτρια της Ιατρικής Σχολής στο Α.Π.Θ, κάτοχος μεταπτυχιακού Διπλώματος-M.Sc. Health Management and Leadership από το Παν. Sheffield όπως και κάτοχος προπτυχιακού διπλώματος από την Σχολή Διοίκησης, του Τμήματος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων. Η Κυβέλη, η οποία είναι κόρη του πολιτικού και πρώην Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Μάρδα, το προηγούμενο καλοκαίρι που έγινε η μεταγραφή στην Τουρκία, αποφάσισε να ακολουθήσει και να στηρίξει τον αγαπημένο της στην Κωνσταντινούπολη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags