Facebook Pixel Μόνο εύκολα δεν θα... περάσει ο Λουτσέσκου - "Δύσκολο να πάρει ντάμπλ πάλι με τον ΠΑΟΚ"
| 2021-05-31 16:42:00

Μόνο εύκολα δεν θα... περάσει ο Λουτσέσκου - "Δύσκολο να πάρει ντάμπλ πάλι με τον ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
Μόνο εύκολα δεν θα... περάσει ο Λουτσέσκου - "Δύσκολο να πάρει ντάμπλ πάλι με τον ΠΑΟΚ"

Σίγουρα οι πάντες πιστεύουν ότι ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει μια πολύ πιο δύσκολη θητεία σε σχέση με την πρώτη φορά που βρέθηκε στον πάγκο του "δικεφάλου του Βορρά", όμως σίγουρα θα μπορέσει να αλλάξει πλήρως την εικόνα της ομάδας και δεν θα θυμίζει σε τίποτα την φετινή σεζόν

ΠΑΟΚ - Ράζβαν Ράτς: Συνέντευξη στον Metropolis 95.5 και συγκεκριμένα στην εκπομπή "Στη Σέντρα" έδωσε ο Ρουμάνος πρώην παίκτης του "δικεφάλου του Βορρά" όπου μίλησε τόσο για την θητεία του στην ομάδα, όσο και για την εμπειρία του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Για την επιστροφή Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ: "Το ξέρω. Είναι πολύ καλά νέα για τον ΠΑΟΚ επειδή ο Λουτσέσκου έχει κάνει πολύ καλά αποτελέσματα. Ήταν έκπληξη για μένα το ότι έφυγε μετά τους τίτλους. Τώρα είναι εδώ και μπορεί να συνεχίσει ό,τι ξεκίνησε".

Θα είναι εύκολο να επαναλάβει ο Λουτσέσκου όσα έκανε στην πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ: "Σίγουρα δεν είναι εύκολο. Οι άλλες ομάδες έχουν δυναμώσει. Το θέμα είναι ότι ο Λουτσέσκου ξέρει τον ΠΑΟΚ, πώς δουλεύει το κλαμπ και η ομάδα, υπάρχουν παίκτες που ήταν μαζί του και μπορεί να ξαναχτίσει. Δεν μπορούμε να πούμε ότι 100% θα πάρει του πρωτάθλημα. Όμως μπορεί να χτίσει ξανά από την αρχή μια ισχυρή ομάδα".

Ποιο είναι το μεγαλύτερο προσόν του Λουτσέσκου: "Τον ξέρω πολύ καλά ήταν προπονητής μου στην Εθνική. Τον είχα και συμπαίκτη, έγινε και μάνατζερ. Όλα αυτά τον βοηθούν να βλέπει το ποδόσφαιρο από διαφορετικές εκδοχές. Όλα αυτά συνθέτουν την προσωπικότητα του. Είναι πολύ καλός αναλυτής στρατηγικής. Ξέρει να αναλύει πολύ καλά τους αντιπάλους του και να προσαρμόζει τη στρατηγική του. Αυτό είναι από τα μεγαλύτερα προσόντα του".

Για την επιρροή στα αποδυτήρια: "Είναι πολύ καλός ψυχολόγος, μιλάει και με την ομάδα και με τους παίκτες ατομικά ώστε να τους δώσει κίνητρο και να πάρει το μέγιστο από αυτούς. Το έκανε και στην Εθνική Ρουμανίας, έκανε τους παίκτες να νιώθουν σημαντικοί".

Για τον ρόλο του Μιρτσέα Λουτσέσκου: "Πρώτα από όλα, νομίζω ότι είναι ο προπονητής από τον οποίο παίρνει πολλές συμβουλές. Μιλάνε πολύ για το ποδόσφαιρο. Είναι διαφορετικός ο Ραζβάν, έχει διαφορετική φιλοσοφία. Ακούει πολλές συμβουλές από τον πατέρα του αλλά επιλέγει τον δικό του δρόμο για το ποδόσφαιρο".

Αν έχει επαφή με τον Λουτσέσκου: "Ναι, μιλήσαμε. Τον είδα σε ένα τραπέζι πριν 2 εβδομάδες αλλά τότε δεν ήξερα ότι θα γίνει προπονητής του ΠΑΟΚ. Πλέον μέσα από την εκπομπή σας του μεταφέρω τις καλύτερες ευχές μου".

Τι θυμάται από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: "Θυμάμαι σχεδόν τα πάντα. Όταν νικήσαμε τον Ολυμπιακό με 1-2 στο "Καραϊσκάκη". Πήγαινα στην προπόνηση με όρεξη και απόλαυσα την περίοδο στον ΠΑΟΚ. Θυμάμαι την ατμόσφαιρα, τους συμπαίκτες μου, που πηγαίναμε για καφέ. Και φυσικά τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Μας περίμεναν στο αεροδρόμιο μετά τη νίκη στο "Καραϊσκάκη" και έγινε πάρτι έξω από την Τούμπα. Δεν μπορώ να τους ξεχάσω, για μένα είναι από τους καλυτέρους οπαδούς σε όλο τον κόσμο", είπε πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Ράτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags